Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Lucie Matušová šla dvakrát pod kudlu: Mám otoky a hůř se mi dýchá, svěřila se

+ Další 4 fotografie

Manželka Bohuše Matuše (48) Lucie Matušová (19) se před nějakou dobou redakci eXtra.cz svěřila, že podstoupí hned dvě operace najednou. První operace pupeční kýly nedopadla, jak se předpokládalo, a tak musela pod kudlu ještě jednou. Pak se rozhodla i pro estetický zákrok, při kterém jí byl upravený nos. Lucie na svém Instagramu sdílela několik snímků po operaci a eXtra.cz prozradila, jaká je rekonvalescence. 

Lucie Matušová podstoupila operaci pupeční kýly již před rokem. "Bohužel to na předchozí operaci nedopadlo tak, jak mělo, břicho mě neustále pobolívalo a je pořád dost necitlivé," řekla pro eXtra.cz těsně před operací, kde jí operovali nejen pupeční kýlu, ale také nos, se kterým nebyla spokojená, protože si ho před léty během cvičení zlomila.

"Udělal se mi hrbolek, kvůli kterému jsem měla strach z focení, snažila jsem se to furt zakrývat, byla jsem nervózní, když na mě někdo koukal z profilu, bolelo to."

Lucie má za sebou dvě operace

Nyní má manželka Bohuše Matuše již po operaci, což sdílela i se svými fanoušky na Instagramu.

"Operaci mám úspěšně za sebou, úžasný tým Yes Visage zvládl při jedné anestezii nejen odstranit pupeční kýlu, ale také opravit můj zlomený nos. Konečně se mi bude zase krásně dýchat," svěřila se na svém profilu.

Redakci eXtra.cz se také prozradila, že i rekonvalescence probíhá bez jakýchkoliv komplikací.

"Bylo to v pohodě, doktor Peter Metran byl úžasný. Nepociťuji absolutně žádnou bolest břicha, udělal to krásně. Nos mě také vůbec nebolí, jen mám otoky a hůř se mi dýchá, ale je to čím dal lepší," dodala se slovy, že výslednou práci ještě kvůli sádře neviděla.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy