Hlavní obsah

Zbitá návštěvnice a vyklizené koupaliště, tak skončily v Berlíně hrátky s vodními pistolkami

Berlín

Návštěva koupaliště v Německu se stává adrenalinovou záležitostí. Potvrzují to případy z posledních dvou týdnů, píše server týdeníku Focus. V neděli odpoledne bylo předčasně uzavřeno a za policejní asistence vyklizeno koupaliště v berlínské čtvrti Neukölln, kde hrozila bitka 250 hostů. Spouštěčem vřavy se stala fronta u toboganu a děti, které stříkaly vodními pistolkami na čekající, píše Focus.

Foto: Profimedia.cz

Koupaliště v berlínské čtvrti Steglitz.

Článek

Z vyšetřování případu vyplývá, že děti měly vodou postříkat 21letou ženu a její společníky, kteří stáli ve frontě na tobogan. Ti ale neměli pochopení pro dětské hrátky, rozzuřili se a vypukla hádka.

Do ní měl zasáhnout muž ve věku 35 až 40 let a vodní pistolkou, kterou měl mít v rukou, postříkal ženu přímo do obličeje. Ji to vytočilo tak, že na muže měla plivnout. Ten si to ovšem nenechal líbit a uštědřil ženě takovou ránu pistolkou, až jí přerazil nos.

Hrátky s vodní pistolkou na berlínském koupališti skončily krvavou bitkou stovky lidí

Evropa

Ženu museli ošetřit záchranáři, protože po úderu jí nos silně krvácel a pozdější vyšetření prokázalo, že ho má žena zlomený. Hrozilo, že se incident změní v rozsáhlou bitku. Zhruba 250 lidí totiž naprosto nerespektovalo pokyny místní ochranky a policejní hlídky. Nakonec bylo nutné povolat policejní posily a za jejich asistence bylo koupaliště vyklizeno.

Muž, který měl 21letou ženu zbít, uprchl a policie po něm zatím marně pátrá.

Podobný incident se odehrál před dvěma týdny na letním koupališti v berlínské čtvrti Steglitz, kde hrátky s vodními pistolkami přerostly v bitku zhruba stovky lidí.

Reklama

Výběr článků

Načítám