Basketbalista Irving navzdory spekulacím zůstane i příští sezonu NBA hráčem Brooklynu

Americký basketbalista Kyrie Irving bude hrát i příští sezonu v NBA za Brooklyn. Sedminásobný účastník Utkání hvězd se navzdory spekulacím o odchodu rozhodl uplatnit opci na příští ročník, v němž si vydělá 36,5 milionu dolarů.

Tento článek je více než rok starý.

New York Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Kyrie Irving z Brooklyn Nets

Kyrie Irving z Brooklyn Nets | Foto: Trevor Ruszkowski | Zdroj: Reuters

Irving potvrdil své setrvání u Nets serveru The Athletic, podle něhož mělo o služby třicetiletého rozehrávače zájem několik klubů včetně Los Angeles Lakers.

Neočkovaný basketbalista Irving bude moct hrát i domácí zápasy Brooklynu. New York rozvolnil opatření

Číst článek

Bývalý olympijský vítěz a mistr světa se nakonec rozhodl zůstat v současném působišti a pokusit se s hvězdnými parťáky Kevinem Durantem a Jamesem Hardenem získat titul.

Zranění i vakcína

Rodák z australského Melbourne působí v Brooklynu od roku 2019, ale kvůli zraněním a odmítnutí očkování proti koronaviru odehrál za Nets pouze 123 z 226 možných zápasů. Dříve Irving nastupoval za Cleveland, s nímž v roce 2016 vyhrál NBA, a Boston.

Brooklynu se nepodařilo přejít přes 2. kolo play-off od roku 2003. Letos Nets vypadli na úvod s pozdějším finalistou Bostonem.

Without the ability to find a sign-and-trade deal, Kyrie Irving plans to exercise his $36M player option for next season and return to the Nets, sources confirm.

00:46 – 28. 06. 2022

2061 12919

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme