Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jana Doleželová (42) už plavkovou sezónu zahájila na zahraničních dovolených u moře, s dcerou Veronikou byla v Kataru a v Dubrovníku. Teď s kamarádku vyrazila na víkend do slovenské Bešeňové, kde si užila nejen areál akvaparku, ale také saunové rituály, a opět se nám předvedla v bikinách.

"Užila jsem si relaxační odpočinkový víkend, dceru hlídá její tatínek, většinu času teď byla se mnou," upřesnila Jana, která není typická modelka, protože si s sebou vzala jenom jedny plavky.

A typická není ani v tom, že zatím nepodstoupila žádnou úpravu u plastického chirurga. "Jsem spokojená, vyznávám přirozenou krásu. Co se týče postavy, hodně sportuji a nepotřebuji nic vycucnout ani přifouknout," řekla Super.cz.

O svém soukromí, co se mužů týče, nejkrásnější česká lékárnice opět zarytě mlčela, od rozchodu s otcem své dcery Davidem Trundou se prezentuje jako single žena. V našem videu nám aspoň svěřila své plány do nejbližší budoucnosti včetně toho, jak bude trávit léto.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám