Pro takovéhle zápasy tenis hrajeme, pochvalovala si Bouzková atmosféru po úvodní výhře na Wimbledonu

Na svůj úvodní zápas ve Wimbledonu čekala spoustu hodin, ale když se dočkala, stálo to za to. Tenistka Marie Bouzková vyřadila po velmi napínavém průběhu finalistku letošního Australian Open a turnajovou sedmičku, Američanku Danielle Collinsovou 6:4 v rozhodujícím třetím setu.

Londýn Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Marie Bouzková

Marie Bouzková | Zdroj: Reuters

Radost Marie Bouzkové byla obrovská, a úsměv široký, a možná odpovídal tomu, co tenistka na kurtu i mimo něj zažila.

Přehrát

00:00 / 00:00

Poslechněte si, jak Marie Bouzková hodnotí svoji výhru nad Američankou Danielle Collinsovou

Včetně dlouhého čekání, protože program dvakrát přerušil déšť a předchozí mužská dvouhra se natáhla na pět setů.

Jít k druhému duelu dne až večer, když program začíná ještě hodinu před polednem, to není zrovna obvyklé.

„Ze začátku jsem hodně spala, dost tady prší, což není žádná novinka. Samozřejmě chlapi mohou jít na pět setů, takže jsem s tím počítala a byla to možná část přípravy,“ usmívala se Marie Bouzková, která pár hodin poté, co vypadla mužská sedmička turnaje, Polák Hubert Hurkacz, vyřadila na stejném místě nasazenou sedmičku ženské dvouhry Američanku Collinsovou.

„Určitě je to jedna z největších, možná největší výhra na grandslamu. Hráčka v top 10, to se mi ještě nikdy nepovedlo a samozřejmě jsem za to strašně ráda,“ řekla Marie Bouzková, a kdyby se to měřilo podle atmosféry na kurtu, zcela jistě by to k velkým zápasům Marie Bouzkové na kurtu patřilo.

„Super, fakt to bylo hezké a moc jsem si to užila. Chvílemi jsem se tomu i smála, protože ta atmosféra byla fakt super. Takovéhle zápasy jsou to, proč vlastně tenis hrajeme. Moc jsem si to užila,“ děkovala fanouškům Marie Bouzková.

Jaroslav Plašil Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme