Hisense skládá poklonu fotbalistkám v kampani #RememberTheName a míří za zdokonalením zážitku z fotbalových zápasů

V uplynulém roce se pozornost mnoha fotbalových fanoušků po celém světě obrátila k ženskému fotbalu. Také společnost Hisense si jako hrdý partner poháru UEFA Women's EURO 2022™ klade za cíl přispět k výraznému růstu a profesionalizaci ženského fotbalu, inspirovat a podporovat hráčky a fanoušky žijící tímto sportem a přitáhnout větší pozornost veřejnosti k úspěchům sportovkyň.

Díky podpoře mistrovství a stálým investicím na evropském trhu navázala společnost Hisense silné vztahy se zdejšími spotřebiteli. Na počátku desetidenního odpočtu do zahájení UEFA Women's EURO 2022™ nyní Hisense spouští inspirativní kampaně, které přinesou zasloužené uznání více fotbalistkám a pomohou jí navázat hlubší emocionální vztah s evropskými zákazníky.

Interaktivní a charitativní kampaň

Jako globální partner UEFA Women's EURO 2022™ a společnost s mezinárodním dosahem povede Hisense od června do srpna online i offline kampaň #RememberTheName, která oceňuje a oslavuje úchvatné momenty v životech žen a přináší fanouškům po celém světě možnost povzbudit a podpořit všechny fotbalistky i další ženy, které žijí fotbalem.

V průběhu mistrovství budou Hisense a UEFA na svých sociálních sítích postupně zveřejňovat sérii digitálních klipů "Hisense Vision". V těchto videích představí každému fotbalovému fanouškovi ty nejfantastičtější okamžiky fotbalistek z každého dne turnaje.

Zapojení a zážitek fanoušků ještě zlepší možnost vyhrát díky kampaním vstupenky na zápasy, oficiální míče mistrovství a další ceny.

Kromě popsaných kampaní společnost Hisense také spojuje síly s veřejností pro finanční podporu ženských sportů prostřednictvím charitativních darů. Ve Velké Británii mohou spotřebitelé při zakoupení produktů Hisense (online nebo v kamenném obchodě) v období od 1. června do 26. července získat jako odměnu cashback ve výši 30 až 500 liber. Společnost Hisense pak spotřebitele vybízí, aby vybranou část tohoto cashbacku věnovali charitativní organizaci na podporu ženského sportu "Women in Sport", čímž významně pomohou ženám, které milují fotbal, a přispějí k vybudování lepšího sportovního prostředí pro všechny.

Lokalizace výrobků a managementu

Společnost Hisense je připravena uspokojovat potřeby lokálních spotřebitelů prostřednictvím marketingových kampaní a řízení lokalizace. Pro naplnění potřeb různých trhů proto provedla rozsáhlý spotřebitelský průzkum a upravila své výrobky tak, aby vyhovovaly místním potřebám.

V Evropě se v loňském roce obzvláště dařilo chladničkám Hisense. Za jejich úspěchem stojí znalost místního klimatu, které způsobuje v chladných měsících nedostatek lokálně pěstovaných potravin a tím i vysokou poptávku po chladničkách s mrazničkou. Značka Hisense proto nabídla evropským spotřebitelům chladničky, v nichž celou polovinu objemu zaujímá mraznička – a zájem o ně byl enormní.

Společnost Hisense věří, že klíčem k úspěchu je kromě špičkových výrobků také dokonalé naladění na lokální spotřebitele prostřednictvím citové vazby. Jako partner mistrovství UEFA Women's EURO 2022™ nyní poskytne fanouškům úžasné zážitky z fotbalových zápasů a znovu okouzlí svět svými nejmodernějšími technologiemi a zdokonalenými produkty.

Video - https://www.youtube.com/watch?v=gqdSuWg0c3w

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1846966/image_1.jpg

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1846967/image_2.jpg

KONTAKT:

Dongxian Chen, +86-13922322347, caroline.chen@ogilvy.com

Klíčová slova Čína-elektronika-sporty-fotbal-Hisense

Oblast
Asie, Austrálie (as)

Kategorie
IT, telekomunikace
Sport

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.