Charlotte Ella svému otci z oka vypadla. Od Dary Rolins dostala dobře míněnou radu

od Šárka Cvrkalová
2 minuty čtení
Gottova Charllote
Zdroj: Pavel Machan, Marek Pátek, David Kundrát/Czech News Center / CNC / Profimedia

Jsou to již skoro tři roky, co nás opustil Karel Gott. Veřejnost a kolegové z branže na něj však nezapomínají, což potvrzují i dva červnové koncerty Pocta Karlu Gottovi. Když na pódium vstoupila jeho dcera, Charlotte Ella Gottová, bylo jasné, že přichází nová hvězda.

Zájmu medií a fanoušků čelí Charlotte Ella i mladší Nelly Sofie v podstatě od svého narození. Karel Gott své dvě nejmladší dcery nikdy neskrýval. Chodily na jeho koncerty, vystupovaly s ním, a když Karel věděl, že se blíží konec, nazpíval s Charlotte duet Srdce nehasnou.

Charlotte i Nelly také účinkovaly v dokumentu Olgy Špátové Karel. Přestože to pro ně bylo těžké období, vystupovaly na svůj věk velmi dospěle.

Ačkoliv se je jejich maminka Ivana snaží držet stranou od showbyznysu, aby mohly prožít alespoň zčásti normální dospívání, je zřejmé, že jméno Gottová s sebou nese i zodpovědnost.

Dara Rolins jako Karel Gott

Od nazpívání hitu Srdce nehasnou uběhly teprve tři roky, ale z Charlotte se za tu dobu proměnila v krásnou dospívající slečnu.

Na koncertě věnovaném jejímu otci zazpívala společně s Darou Rolins píseň Zvonky štěstí. Vystoupení navíc ozvláštnilo to, že Charlotte zpívala pasáže Dary Rolins. Ta se naopak zhostila pasáže Karla Gotta.

Chvíle, kdy už nelze couvnout

Zkušenější Dara Rolins pomohla Charlotte překonat trému z velkého pódia a z toho, že něco pokazí. Navíc musela Slavíkova dcera zvládnout slovenštinu.

„Já jsem jí řekla, ať se s tím vůbec netrápí. Myslím, že jí bude odpuštěno všechno, všichni vědí, že Slovenka není, a i ty menší chybičky, které se samozřejmě v té výslovnosti objevily, to vůbec nevadí, vůbec,“ sdělila Dara Extra.cz.

Jediným způsobem, jak podle Dary trému překonat, je zhluboka se nadechnout a říct si, že nyní nastal moment, před nímž již nelze couvnout, ale může si ho užít.

Kromě nakonec skvělého výkonu obou zpěvaček nešla přehlédnout ještě jedna věc. Charlotte jakoby otci z oka vypadla, s dospíváním se však u ní začínají zvýrazňovat i jemnější rysy po mamince. Jisté je, že o ní ještě určitě uslyšíme.

Zdroj: Extra, Aha!

Autor: Dominika Jandorová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články