Veronika Havlik nafotila žhavý snímek. Její postava krev a mléko nenechá mužskou část v klidu

od Raina Tomanová
2 minuty čtení
veronika havlik
Zdroj: TV Nova

Účastnice Survivoru, slovenská kráska a sportovkyně Veronika Havlik ukázala svou vypracovanou postavu fanouškům na instagramu. A že je na co se dívat!

Krásná Veronika má svou figuru těžce odpracovanou. Je totiž několikanásobnou mistryní v karate, ale sportu holduje Havlik už odjakživa. A jak nyní vypadá, ukázala na sociálních sítích, kde sdílela hodně žhavou fotografii.

Veronika má rozhodně co nabídnout

Veronika má za sebou několik těžkých životních kroků, ale sama přiznala, že se jen tak snadno nevzdává. Možná proto se zúčastnila reality show, ve které bylo nutné hlavně přežít a naučit se žít bez technických vymožeností.

„Ako sa hovorí u nás… Krv a mlieko,“ napsala krásná Slovenka, která fanouškům ukázala svou postavu pouze v bílých plavkách. Titěrná ramínka jen sotva udržela její nadité poprsí a hlavně mužskou část nenechá v klidu ani vykrojení u plavek, které zahaluje jen opravdu málo.

Veronika se dívá přímo do objektivu a ukazuje, že umí být zatraceně sexy. Přispívají k tomu nejen blonďaté vlasy, ale také tetování, které má na levé ruce. Komentáře tomu také odpovídají, protože smajlíky v podobě srdíček nebo hořících plamenů nejsou výjimkou.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Veronika Havlik Survivor (@veronika_havlik)

Na pokraji života a smrti

Sportovkyně se také nebojí odhalit duševně. Chodila jí spousta dotazů nejen na tetování, ale také jizvy, které má na intimních místech. V 19 letech totiž prodělala samovolný potrat, kterým začaly její zdravotní komplikace.

Video o jejích problémech mohou fanoušci vidět na jejím tiktoku. Nebyla daleko od smrti, jak uvedla. „Možná to bylo i z toho stresu, nevím. Po příchodu do nemocnice mě ihned vzali na sál. V břiše mi našli tekutinu.“

„Kdybych přišla o hodinu později do nemocnice, tak by mi podle lékařů začaly selhávat orgány,“ vzpomínala na těžké časy. Nyní to vypadá, že je v plné síle, a i když celou soutěž nevyhrála, určitě zanechala stopu.

Zdroj: instagram, Tiktok

Autor: Raina Tomanová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články