Módní policie: Emma Čaputová ztratila cestou na premiéru filmu Prezidentka kalhoty

od Šárka Cvrkalová
2 minuty čtení
emma caputova
Zdroj: Profimedia

Slovenská prezidentka Zuzana Čaputová je mnohdy označována za módní ikonu dnešní doby. Své oblečení ráda dokonale sladí a jako prezidentka působí na veřejnosti vždy důstojně. Její dcera je v tomto ohledu po ní. Emma dorazila svůj šatník ukázat na premiéru filmu Prezidentka.

V Bratislavě se v kině v nákupním centru Eurovea sešla celá řada slavných osobností. Dcera Zuzany Čaputové za sebou ve společnosti vždy zanechává dojem. Jinak tomu nebylo ani tentokrát. Kráska ale na svém modelu zapomněla na některé důležité detaily. Například na kalhoty.

Emma už ve svých 17 letech dobývá přehlídková mola. V módě se vyzná nejen proto, že je jí matka vzorem. Pohledná slečna tentokrát dorazila do společnosti v modelu, který byl na jednu stranu elegantní a velmi povedený, něco tomu ale zkrátka chybělo.

Bez kalhot

Emma na premiéru filmu dorazila v černém kostýmku, sukni má ale tak vysoko, že na první pohled není poznat, zda nezapomněla část outfitu doma. Sako, které spodní díl modelu téměř přesahuje, je jí naopak trochu velké.

Bílá halenka s velmi zajímavým střihem působí originálně a moderně, nezkušený by si ale mohl říci, že přes sebe po vzoru starodávných římských bojovníků přehodila Čaputová jakési prostěradlo. Na druhou stranu je jasné, že se za ní nejeden muž ohlédl.

profimedia

Zdroj: Profimedia

Model vlastně nebyl až tak špatný, pouze na svých 17 let působila dcera prezidentky trochu moc vyzývavě. Její rty nalíčené velmi výraznou rudou rtěnkou tento dojem jenom zveličily. Usměvavá kráska nicméně vypadala po celý večer sebevědomě a očividně byla na svůj model hrdá.

Boty i ponožky hrůza

Čaputová zvolila model, který mohl někoho pohoršit, jiné ale potěšil pohled na její dokonalou postavu. Co se jí ale opravdu nepovedlo, byla její obuv. Humpolácké černé boty se ke zbytku outfitu vůbec nehodí. Na první pohled navíc zaujmou i barevné ponožky.

Je sice v dnešní době moderní ukazovat i na této části oblečení svůj vkus, béžové ponožky s černými puntíky ale rozhodně společensky nepůsobily. Trochu to vypadá, jako kdyby Emma vybírala celý model tak pečlivě, že jí nezbyl čas na rozmýšlení při obouvání.

Nicméně je jasné, že o dceři slovenské prezidentky ještě uslyšíme. Už teď si užívá slávy na přehlídkových molech, a pokud i nadále poroste do krásy, jednou se dočká davů fanoušků, kteří jí nejspíš odpustí i taková malá pochybení, která předvedla ve společnosti tentokrát.

Zdroj: Profimedia

Autor: Šárka Cvrkalová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články