Eva Burešová už toho má dost. Přepisuje se kvůli ní i scénář

od Šárka Cvrkalová
2 minuty čtení
eva buresova
Zdroj: Profimedia

Každý z nás je nejspíš z příšerných veder a dusného počasí v posledních dnech unavený. O to horší to je, pokud máte plno práce a nemůžete odpočívat někde v klidu u vody. A teď si k tomu představte ještě pokročilé těhotenství. Není se čemu divit, že toho má Eva Burešová poslední dobou až po krk.

Herečka i přesto, že by měla doma odpočívat, stále pracuje. Natáčení televizního seriálu ZOO nijak neomezila, je ale vidět, že toho má už všeho dost a potřebuje trochu zvolnit. Podle svědectví natáčecího týmu se jí dokonce musí velmi často přizpůsobit scénář.

Ačkoli bere svou práci velmi svědomitě a je odhodlaná až do porodu natáčet, uvědomuje si, že to není žádná legrace. A dobře ví, že lehčí to nebude, naopak se jí den za dnem její povinnosti vůči seriálu plní hůře. Vzdát se ale nehodlá.

Trápí se

„Eva Burešová je skvělá, všichni jí tu fandíme, nicméně je fakt, že jak je teď už těhotná až moc, přestává to zvládat. Trochu se už trápí,“ potvrdil zdroj ze štábu redakci deníku Extra.  A podobná slova přidalo i několik dalších Eviných spolupracovníků.

„Je pravda, že Evička občas už nezvládne dotočit den, tak se musí přestavovat časové harmonogramy. Opravdu se snaží, ale to těhotenství má prostě náročné,“ řekl s tím, že se produkce pokouší Evě poslední natáčecí dny hodně ulehčit.

Je jasné, že každý krok je pro herečku nyní náročný, proto se přepisují i scénáře, má méně akční scény, u natáčení hodně sedí. Zdá se ale, že má kolem sebe velmi spolehlivý a chápavý tým, který se jí snaží se vším pomoci, jak se jen dá.

Dlouhodobý natáčecí plán se nemění

Nějaké ty změny v natáčecím harmonogramu či ve scénářích nakonec potvrdil médií i mluvčí Primy Josef Ducký. „Scénář a harmonogram natáčení seriálu ZOO se samozřejmě kvůli těhotenství Evy Burešové musí občas upravovat,“ řekl.

„Ovšem nezasahuje to do dlouhodobého natáčecího plánu. Vše probíhá podle domluvy s Evou, a nejčastěji se tak přehazují pouze natáčecí obrazy, aby si mohla herečka mezi jednotlivými výstupy odpočinout v šatně,“ doplnil s úsměvem.

Eva toho sice má opravdu hodně, doma by se ale prý nejspíš zbláznila, a hlavně nechce zklamat fanoušky. Proto je odhodlaná překonat veškeré překážky a vydržet opravdu až do poslední chvíle. Psychická podpora ze strany přátel i jejího partnera Přemka Forejta pro ni znamená hodně.

Zdroj: Extra, Aha!

Autor: Šárka Cvrkalová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články