Lucie Bílá ukázala fotku se svým bratrem. V dětství ho před otcem bránila vlastním tělem

od Šárka Cvrkalová
2 minuty čtení
lucie bila
Zdroj: Profimedia

Lucie Bílá bezesporu patří k nejoblíbenějším zpěvačkám Česka. Za sebou má obrovskou základnu věrných fanoušků, kteří se zajímají nejen o její profesní kariéru, ale také osobní život. A z toho jim zpěvačka čas od času něco odhalí.

Kromě fotek s partnerem nebo milovaným synem Filipem se zpěvačka na sociálních sítích pochlubila i dalším členem rodiny. Konkrétně světu ukázala svého bratra. 

Bratrovi popřála k narozeninám 

Není tajemstvím, že zpěvačka nedá na svoji rodinu dopustit. Bratra ale před fanoušky dlouho schovávala, a zveřejněná fotografie s ním tak pro mnohé byla velkým překvapením. 

Prostřednictvím fotky popřála bratrovi Karlu Zaňákovi k jeho narozeninám. „Můj milovaný bráško… jsem tak ráda, že tě mám… jsi můj maják v moři… všechno nejlepší k tvým dnešním narozeninám… mám tě ráda,“ zněl popisek u společné fotografie, na které se oba sourozenci usmívají doslova od ucha k uchu. 

Vzhlížela k němu 

Lucie Bílá a její bratr Karel Zaňák se společně účastnili pořadu Face to Face René Kekelyho, kde se rozpovídali o vzpomínkách na dětství.  

Karel otevřeně přiznal, že v dětství neměli zrovna ideální vztah. „Já jsem jel po své notě, byl jsem spíše uzavřenější, maximálně jsem lítal za jedním dalším kamarádem,“ cituje Karlovo doznání Blesk.

Lucie přispěchala se svým pohledem na věc a přiznala se, že to vnímala úplně jinak. Dokonce řekla, že ke svému bratrovi vzhlížela, a dokonce se kvůli němu zamilovala do tanků. 

Popsala období, kdy s bratrem komunikovali jen minimálně. Podle známé české zpěvačky k sobě postupně našli cestu až v době, kdy byl Karel na vojně. Tehdy si prý posílali i dopisy. 

Nerada viděla, jak bratr trpí  

Lucie zavzpomínala také na svého tatínka, o kterém řekla, že pro ránu nešel daleko. Její bratr byl tím, který ji před ostatními chránil. V případě konfliktu s otcem to ale bylo naopak. 

Lucie nesnesla pohled na to, jak její bratr trpí, a často se snažila schytat rány za něho, aby mu otec neublížil. 

„Táta byl hodně přísný. Mám před sebou, jak drží brášku, jak ho něčím mlátí a já nastavuju svou pr*el, abych to schytala já,“ cituje Kafe.

Dodnes svého bratra vnímá jako svého osobního strážce, a ačkoli už dávno není malá holčička, stále ke Karlovi vzhlíží. 

Zdroj: Blesk, Kafe

Autor: Natálie Kabourková 


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články