Martina Pártlová se doma brodila po kolena ve vodě

od Dominika Jandorová
< 1 minuta čtení
martina partlova
Zdroj: Nextfoto

Zpěvačka, muzikálová herečka a členka tria 3v1 Martina Pártlová musela čelit nepříjemnostem spojeným s bouřemi, které v posledních dnech prošly Českem. Situaci však zvládla také za pomoci přítele. Prozradila mimo jiné, čím ji mladší přítel Josef okouzlil.

Následky bouřek

Česko muselo v posledních týdnech čelit několika silným bouřím, které za sebou zanechávaly zlámané stromy, stržené střechy a nespočet zatopených domácností.

Mezi ty, kteří na bouřlivý červen nebudou vzpomínat s láskou, se řadí také zpěvačka Martina Pártlová. Členka tria 3v1 si nedávno nechala postavit domek za Prahou.

Zatopený sklep

Žije zde s přítelem Josefem a dcerou Stellou, jenže místo toho, aby si užívali nové bydlení, musí hned řešit problém. Luxusní sklípek s víny se proměnil v jezírko.

Bohužel se nejednalo o záměrnou přestavbu, ale následek bouřky. Na svém instagramovém profilu sdílela příspěvek, kde se musela ve sklepě brodit vodou. Zpěvačce nezbylo nic jiného než vodu odčerpat.

Čím Josef Martinu sbalil?

Chvíli trvalo, než Martina Pártlová našla toho pravého. Mezitím si ale vyzkoušela, co od správného muže očekává. Pro Blesk se svěřila, že muž jejího srdce nesmí být příliš namyšlený, ale ani moc málo sebevědomý.

„Tak to jsem ještě nevěděla, že mnohem horší případ je, když muž nemá rad sám sebe. Jeden takový mým životem prošel a je to strašný peklo. Tam není ani rady, ani pomoci. Pro toho člověka je těžký, aby žil sám se sebou, natož s někým jiným. To už bych nikdy zažít nechtěla a snad nezažiju.“

Mladší Pepa má podle Martiny sebevědomí tak akorát, navíc si ji umí zkrotit. Důležitý je také stejný smysl pro humor. K tomu všemu je Pepa skvělým otcem, který se dceři věnuje na sto procent.

Zdroj: tn.cz, Blesk, Instagram Martiny Pártlové
Autor: Dominika Jandorová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články