Horoskop: Tato znamení zažijí během červencových svátků romantiku, na kterou nikdy nezapomenou

od Šárka Cvrkalová
2 minuty čtení
zamilovany par
Zdroj: Shutterstock

Úterý a středa příštího týdne jsou volnými dny, na které se řada lidí těší. Někteří si vezmou v pondělí náhradní volno a prodlouží si víkend o tři dny. A pár jedinců toho nebude litovat. Zažijí totiž podle horoskopu romantiku, na kterou nikdy nezapomenou.

Možná se už nějaký ten čas cítíte, jako kdyby ve vašem životě něco chybělo. Drazí Raci, Štíři a Kozorohové, nezoufejte. O červencových svátcích se všechno spraví. To, co postrádáte, je totiž čerstvá láska, kterou ale podle astrologů právě vy během následujícího týdne objevíte.

A je jedno, zda jste s někým dlouhodobě zadaní, po rozchodu, nebo jenom už nějaký ten čas bez partnera. V každém případě se teď najde někdo, s kým se vaše srdce propojí natolik, že na svátky v létě roku 2022 nikdy nezapomenete.

Rak obnoví své štěstí

Raci žijí možná už nějaký ten čas s partnerem, se kterým na sebe nemají moc času. Jsou v práci hodně pod tlakem, jejich rodina toho má také hodně, proto se zdá, že se od sebe vzájemně vzdalují. To se ale změní. Pětidenní volno totiž vašemu vztahu prospěje.

Udělejte si s partnerem romantický výlet, vyrazte do hotelu, k řece, kamkoli, kde vás to láká. Změna prostředí a odpočinek od práce udělá hodně. Dojde vám, že partner je tu stále pro vás a že nikdy nikoho nebudete milovat více než jeho. Na takový romantický prodloužený víkend budete vzpomínat ještě dlouho.

Štíři potřebují zapomenout na minulost

Štíři za sebou mají vztahy, ve kterých se jim příliš nedařilo, stále se nedostali z nedávného rozchodu, nevěří lidem a bojí se opět zamilovat. Během pobytu, který si budete užívat při prodlouženém víkendu, potkáte ale někoho, kdo vám změní život.

Najednou zapomenete na všechna trápení, která vám brání ve šťastném životě. S novou láskou do vás vstoupí energie, která už nikdy nevyprchá. A ačkoli po čase se možná zamilovanost umírní, na těchto nádherných pět dní nezapomenete do konce života.

Kozoroh se konečně dočká pravé lásky

Kozorohové na lásku nikdy příliš nebyli. Vztahy jim nic neříkaly a jakákoli společná noc s partnerem pro ně byla obvykle jednorázovou záležitostí.

Tentokrát se to ale změní. Natrefí na někoho, kdo pro ně začne znamenat hodně. A i když s ním stráví čas pouze povídáním, dojde jim, že je to ten, po kom pátrají.

Prodloužený víkend stráví Kozorohové tím, že se budou s protějškem poznávat, což u nich není běžné. Ale právě díky tomu si uvědomí, že láska je skutečně o citech. A nakonec s daným člověkem nejspíš stráví mnohem více času, než původně během víkendu předpokládali.

Zdroj: Yourtango, Style caster, Bustle

Autor: Šárka Cvrkalová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články