Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Nejodvážnější róby božské Jitky Čvančarové: Ohromný výstřih i šaty, které zastínily další hvězdy

Jitka Čvančarová a její nejodvážnější modely, které vynesla do Varů.
Zdroj: profimedia / Martin Procházka / koláž eXtra.cz
+ Dalších 6 fotografií
božská

Festival v Karlových Varech bude brzy zahájen. Spousty lidí je již zvědavých, jaké osobnosti se po červeném koberci projdou a zejména je pak zajímá, co budou mít na sobě. Vůbec nejvýraznější osobností v posledních letech byla smyslná herečka Jitka Čvančarová (44), která své křivky rozhodně neschovává. Připomeňte si její nejodvážnější róby uplynulých let. 

Herečka Jitka Čvančarová se toho zkrátka nebojí. Proto ji bylo možné v průběhu let vidět na červeném koberci v Karlových Varech ve vskutku odvážných modelech.

Mnozí už si možná mysleli, že nejkontroverznější model oblékla v roce 2017, kdy zvolila výraznou růžovou róbu s masivním výstřihem od Natali Ruden. To ale změnila v roce 2021.

O modré róbě se diskutovalo měsíce

O čtyři roky později ale přišel 55. ročník festivalu a Jitka vytřela všem zrak. Rozhodla se obléknout velmi výrazné šaty od Borise Hanečky, o kterých se diskutovalo i měsíce po konci festivalu. Šaty byly nejen prostorově vůbec ty nejvýraznější, ale Jitka nezklamala, ani co se týče výstřihu, který je pro ni ikonickým.

Kvůli modré róbě sklidila Jitka i vlnu kritiky, z té si ale nic nedělá. Pro Čvančarovou samotnou je důležitější, že se v šatech cítila jako bohyně a o to jde. "Karlovarský festival je jednou z největších událostí v České republice a i tohle k tomu patří. Dostát na červeném koberci black tie, který může být i kreativní, je těžké. Já jsem se cítila dobře," řekla před rokem pro Blesk.

Další výrazné modely

V roce 2016 herečka zvolila na červený koberec černou krajkovou róbu od Natali Ruden a opět se nejednalo o nudný outfit. Šaty byly místy průhledné a ukazovaly nejen její nohy, ale decentně také její napěchovaný dekolt.

V roce 2014 si na sebe Jitka Čvančarová vzala lososové šaty, které patří do dnešních dní k jejím nejlepším výběrům na tento festival. Lichotily její korpulentnější postavě, decentně ukázaly poprsí.

V roce 2019 zase oblékla dlouhé šaty se svislými pruhy. O nich se sice obecně ví, že opticky zeštíhlují, ale Jitka k nim bohužel nezvolila žádný pásek, proto ji dělaly mnohem mohutnější, než ve skutečnosti je. Přesto působila velmi elegantně.

V galerii si připomeňte ty nejvýraznější róby Jitky Čvančarové. Co asi oblékne letos?

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy