Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Lucie Matušová zase řádí na Instagramu: Jak reaguje na fanynky Bohuše a kdo je žárlivější?

Bohuš Matuš a jeho krásná rodina.
Zdroj: profimedia
+ Dalších 6 fotografií
vztah

Manželka Bohuše Matuše (48) Lucie (19) se před pár měsíci rozhodla, že si s partnerem oddělí sociální sítě, které měli společné a důvodů k tomuto kroku bylo hned několik. Lucie promluvila skrze redakci eXtra.cz o zmatku a také nám prozradila, jak reaguje na Bohušovy fanynky. Kdo je ve vztahu žárlivější a proč si musela svůj profil založit podruhé?

Lucie Matušová se nedávno po delší době opět ukázala na sociálních sítích, které musela zcela obnovit, ač měla už pevnou základnu svých fanoušků, se kterými sdílela momenty ze života.

"První účet mi Instagram uspal z neznámých důvodů, že prý porušuji pravidla, i když jsem nic takového neudělala," svěřila se redakci eXtra.cz půvabná brunetka, která si založila nový Instagram, na který si jako první zasdílela snímek se svým partnerem, se kterým prožila krásný zážitek na koncertu Pocta Karlu Gottovi.

"Jako první jsem sdílela snímky z Pocty Karla Gotta. Z toho koncertu mám husinu ještě teď. Lucie Bílá pro mě vyrobila řetízek, jsem z toho úplně mimo. Dárek, který pro mě během krátké pauzy vytvořila, zůstane pokladem nejen pro mě, ale jednou i pro mou dceru Natálku."

Proč si pár nakonec rozdělil účty a kdo je žárlivější?

Lucie měla se svým manželem Bohušem Matušem prvně společné sociální sítě, avšak se později rozhodli, že bude lepší, když si každý bude spravovat svůj vlastní účet. Ve společném byl dle Lucie velký zmatek.

"Bylo to hlavně kvůli zprávám, že jsme v tom měli zmatek. Mně tam psaly hodně kamarádky, jemu zase fanynky a už jsme v tom neměli přehled. Takhle je to pro oba lepší," vysvětlila maminka dcery Natálky, která také zareagovala na dotaz, jak Bohušovy fanynky vnímá a kdo je ve vztahu žárlivější.

"Fanynky mi nevadí a žárlíme oba stejně, ale důležité je, že si oba důvěřujeme," uzavřela Lucie Matušová.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy