Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Survivor 2024 - aktuálně

Není čas spát aneb Tým eXtra.cz vyráží na filmový festival v Karlových Varech

Filmový festival v Karlových Varech: Tým eXtra.cz vám bude přinášet aktuality
Zdroj: Adrian Šetlík / eXtra.cz
+ Dalších 5 fotografií
přehled

56. ročník Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech odstartuje již 1. července a bude trvat jak již tradičně deset dní. Na ikonickém červeném koberci zazáří hvězdy nejen českého filmu. Nebudou chybět ani hollywoodské hvězdy, známé osobnosti ze showbyznysu a ani tým redaktorů eXtra.cz, který bude čtenářům přinášet ty nejzajímavější momenty z celé slavnostní události.

Každý ročník Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech je proslulý nejenom filmovými peckami a noblesou, ale také přešlapy a faux pas. 

Tým redaktorů eXtra.cz si samozřejmě nenechá ujít ani letošní 56. ročník filmového festivalu ve Varech, na který letos ze zahraničí dorazí špičkoví herci Geoffrey Rush, Benicio Del Toro a Liev Schreiber. 

Můžete se těšit na řadu rozhovorů s českými osobnostmi, nově i podcast, rady a tipy, kde narazit na české a zahraniční celebrity, a přineseme vám i velmi oblíbenou módní policii, na kterou se některé hvězdy velmi bedlivě připravují, klidně i pár měsíců dopředu.

Tým eXtra.cz ve Varech

A ani tým redakce eXtra.cz slavnostní událost nepodceňuje. Dámskou část redakce oblékla návrhářka, stylistka a módní koučka Kamila Vodochodská. Do gala se oblékla i pánská část redakce, které poskytla obleky společnost Koutný Prostějov - Koutný spol. s r.o. - Móda pro muže.

V rámci příprav na filmový festival se konalo i focení ve vyhlášeném Casino Pupp, které se v době festivalu promění na prostor, kde se budou konat soukromé večerní a velkolepé akce.

Šaty a styling: Kamila Vodochodská

Obleky: Koutný Prostějov

Make-up: Štěpánka Velíšek, Lenka Odehnalová, Lucie Červíková

Foto: Adrian Šetlík

Bartošová brala úspěchy jako samozřejmost, svou slávu ale neustála, tvrdí její první manažer. Showbyznys ji semlel

Související články

Další články

Nejnovější kauzy