Nela Slováková opět vyšpulila své vypracované pozadí. Vyfotila se i nahá se svou čivavou

od Šárka Cvrkalová
2 minuty čtení
nela slovakova
Zdroj: Martin Sekanina / CNC / Profimedia

Účastnice reality show Hotel Paradise a influencerka Nela Slováková se už mnohokrát na sociálních sítích ukázala v rouše Evině. Svou postavou se ráda pochlubí, někdy už to ale možná trochu přehání. Poslední dobou to podle jejího instagramu vypadá, že už ani sama neví, kde všude by své nahé pozadí vystavila.

Slováková si v současné době užívá dovolenou u moře. Podle jejích fotek na sociálních sítích to ale vypadá, jako kdyby do teplých krajin k vodě odcestovala jenom její sedací část. Právě tu totiž permanentně fanouškům ukazuje, a to ve všech možných situacích.

Ačkoli někteří sledující už se k tomu v komentářích vyjadřují nelibě, řada lidí stále nové a nové fotky tohoto druhu oceňuje a zdá se, že se tak ještě nějaký čas Nela svým pozadím pyšnit nepřestane. Dokud má od fanoušků za odměnu srdíčka, očividně k tomu nemá důvod.

Zadek u moře

Na prvním snímku, kterým se Slováková pochlubila, vystavila svůj vypracovaný zadeček v plavkách v mělčině u břehu oblázkové pláže. Barevná tanga ukazují skoro všechno a průzračná voda dělá z fotky téměř umělecké dílo.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Nela Slováková (@nelaslovakova)

Podobnou fotku by jeden i ocenil, kdyby nebyla už asi pátým zadkem, který tento týden Slováková ukázala. A to je teprve začátek týdne. „Nezapomínáte, že Slováková je jen jedna, že ne?“ doplnila ještě Nela snímek sebevědomou hláškou.

Ačkoli z fotky čiší přehnaná sebeláska, pár sledujících se na ni chytlo jako ryba na udičku. A Slováková se tak dočkala pochval, které očekávala. I tak se jí ale asi zdálo, že jich je málo, proto po necelých deseti hodinách zveřejnila další fotku svého pozadí.

Najdi Lotty

„Najdi Lotty,“ napsala Slováková ke snímku, na kterém leží v bílých peřinách a objímá zachumlanou čivavu. Jenomže je jasné, že po psovi se nikdo dívat nebude, protože Nela je v dekách nahá a opět se vystavuje všem na odiv.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Nela Slováková (@nelaslovakova)

Řada komentujících se zajímá, kdo takový snímek asi fotil, podle jiných je ale naprosto jasné, že to byl Nelin přítel Lukáš Kozák. Ti, kteří právě neřeší tuto hádanku, opět influencerku podporují a milými komentáři i komplimenty dávají najevo, že se pohledu na její pozadí nemohou nabažit.

Nela je na svůj zadek jednoduše hrdá a je jen otázkou, kdy se lidé dočkají také nějakého snímku s jejím obličejem. Prozatím se zdá, že málokterému sledujícímu Slovákové vadí fotografie, které přidává. Ona tak nemá důvod na svém stylu cokoli měnit.

Zdroj: Instagram

Autor: Šárka Cvrkalová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články