Módní policie: Zuzana Belohorcová zvolila hippie styl ve fialových tónech. Je skoro k nepoznání

od Soňa Jiroutová
2 minuty čtení
Zuzana Belohorcova
Zdroj: Profimedia

Zuzana Belohorcová ráda provokuje, ale co se týče oblečení, drží se spíše usedlejších barev. Nyní udělala výjimku a zvolila styl hippie. Necháme na vás, zda se vám její nový look líbí, či ne. Každopádně Zuzana si rozhodně může dovolit oblečení pro mladé, protože vypadá stále skvěle. Dokonce tak, že manžel by byl rád, kdyby se jeho žena opět stala playmate!

Manžel chce obnažené fotky

Většina mužů by se žárlivostí zbláznila, kdyby jejich žena pózovala nahá, a poté si ji prohlíželo mnoho cizích lidí.

Manžel Zuzany ji však naopak povzbuzuje, aby do toho ještě jednou šla! Po 14 letech spokojeného manželství nemá problém s tím, aby jeho ženu viděli všichni nahou.

„Muž chce, abych zas nafotila nahé snímky, nejsem o tom zatím úplně tak přesvědčená, ale uvidíme,“ řekla před rokem pro iDNES.

„Určitě! Rozhodně chci, aby ještě něco nafotila. Dáme si spolu tři měsíce fitko a dietu a pak to hned na nějaké skále někde vysekneme,“ potvrdil její slova ve stejném rozhovoru její manžel.

Vzhledem k tomu, že jsme se zatím žádných fotek nedočkali, tak si to nejspíše Zuzana ještě nerozmyslela. Nejspíše už má radši usedlejší způsob života. Ale zároveň se rozhodla trochu experimentovat – s oblečením.

Hippie styl

Zuzana sdílela nové fotky z ostrova Tenerife, který je jejím domovem. Většina fanoušků na nich měla svou oblíbenou moderátorku problém poznat.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Zuzana Belohorcova (@zuzanabelohorcova)

K teplému počasí patří barvy, jak Zuzana k příspěvku napsala. Přiznala, že co se týče barev v oblečení, byla méně odvážná. Tak si to teď vynahradila.

Oblékla si světle fialové šaty, které spíše připomínaly negližé, a doplnila je barevným šátkem a výraznými brýlemi. Outfit doplnila přívěskem a náramkem z mušliček a styl hippie byl na světě.

Model Zuzaně slušel a k jejímu opálenému tělu byl doslova ideální. Její sledující ji za odvážnost pochválili a ženy se jí začaly svěřovat, jakou ony volí barvu.

Líbí se vám Zuzana v takto barevném oblečení, nebo ji máte raději v jejím obvyklém stylu?

Zdroje: Instagram, iDNES

Autor: Soňa Jiroutová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články