Daniel Hůlka si před lety tajně vzal svou o 23 let mladší partnerku. Obřad proběhl v autě

od Nikol Kolomazníková
2 minuty čtení
daniel hulka
Zdroj: Profimedia

Krásná Barbora Hůlková není jen manželkou známého zpěváka Daniela Hůlky, ale také milující maminkou dcerky Rozárky a manažerkou svého muže.

Věkový rozdíl nikdy neřešili. Jak proběhla tajná a poněkud netradiční svatba? A plánuje dvojice druhé dítě?

Tajná svatba v Las Vegas

Barbora a Daniel se vzali v roce 2017. Jejich svatba byla nejen tajná, ale zároveň i netradiční. Vzali se v Las Vegas.

To ale nebylo všechno. „Naše svatba proběhla u svatebního okýnka, ke kterému jsme přijeli – a nechali se oddat přímo v autě,“ prozradil Daniel Hůlka pro deník Blesk.

Dvojice se pro svatbu rozhodla pravděpodobně poté, co Bára zjistila, že čeká miminko. Po svatbě si užili líbánky v Las Vegas v hotelu Golden Nugget.

„Las Vegas má spoustu přezdívek. Jednou z nich je ‚továrna na sny‘. Už jako malá holčička jsem byla přesvědčená o tom, že sny máme od toho, abychom si je plnili. A ťukám na dřevo a jsem vděčná za to obrovské štěstí, že celý můj dosavadní život je vlastně sérií splněných snů… A včera se mi vyplnil jeden z těch snů životních. Mám totiž manžela, o kterém jsem snila celý život,“ okomentovala jejich svatební snímek šťastná Barbora.

Manažerkou vlastnímu manželovi

Barbora dělá svému manželovi manažerku. O účetnictví se Danielovi stará Barbořin tatínek. Zpěvák nejednou vtipkoval, že mají takový rodinný byznys.

Kromě toho se ale Bára věnuje i své původní profesi. Dělala překladatelku, pracovala v cestovním ruchu a svoji práci má ráda.

Půjde dcera v tatínkových stopách?

Barbora a Daniel mají krásnou dceru Rozárku, která, jak se zdá, bude v mnohém po svém tatínkovi. Rozárka ráda zpívá, dokonce už navštěvuje dětský sbor.

Pyšný tatínek by byl určitě rád, pokud by se dcerka rozhodla vydat po jeho stopách. Už nyní prý zvládne i některé písně z muzikálů.

Přibude do rodiny další dítko? Zatím to není na pořadu dne. Chceme si užít Rozárku, dokud je malá, o druhém dítěti zatím neuvažujeme,“ řekla Barbora pro deník Super.

Zdroj: Super, Blesk, 

Autor: Natálie Kabourková


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články