Štěpán Benoni se svlékl do půl těla. Pod tričkem schovává pěkné břišáky

od Šárka Cvrkalová
2 minuty čtení
stepan benoni
Zdroj: Profimedia

Štěpána Benoni jsme několik let sledovali v legendárním, divácky oblíbeném seriálu Ulice. Nyní ho potkáváme každé úterý a čtvrtek na Primě, kde hraje Marka Rokla v seriálu ZOO po boku Evy Burešové.

Kromě televizních seriálů má ale herec i další ambice. Není překvapením, že se objeví i v nové divadelní hře s názvem Lovci bobrů. A rozhodně se máme na co těšit. 

Co si v nové hře Štěpán zahraje? 

Štěpán se netají tím, že se v nové hře rozhodl pořádně odvázat, a možná ho tak budeme moci vidět úplně jinak nežli doposud. 

„Tohle je Kraken. Kraken je hodný. Kraken by chtěl mít vlastní posilovnu. Kraken není chytrý,“ cituje deník Super, jak sám Benoni popsal svoji zajímavou roli ve hře. 

Šokoval fotkou na sociálních sítích

Herec se tu a tam mihne v hledáčku paparazzi novinářů, aktivní je také na sociálních sítích. Právě tam své sledující šokoval odvážnou fotkou. 

Je na ní totiž nahoře bez a není pochyb o tom, že nejedné fanynce z toho pohledu klesla brada až k podlaze. 

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Štěpán Benoni (@stepan_benoni)

Na první pohled nenápadný Štěpán, který hrál nejen v seriálu Ulice nebo ZOO, ale také v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2, totiž pod tričkem schovává pěkný pekáč buchet. A rozhodně tak je na co se dívat. 

Začal hodně sportovat 

Tuhle postavu rozhodně nemá jen tak. Štěpán v poslední době z velké části přehodnotil svůj přístup k životu. 

Místo nedělní kachny k obědu si teď jde mnohem raději zasportovat. A znát je to nejen na jeho fyzičce, ale také postavě. Břišáky, které před divačkami v televizi ukrývá pod tričkem, by mu totiž nejeden muž mohl závidět. 

Premiéru už má hra za sebou 

Představení Lovci bobrů už má svoji premiéru za sebou. Konala se 7. června 2022 na Letní scéně Výstaviště Holešovice. 

Během představení diváci mohou vidět nejen Štěpána, ale i další zajímavé osobnosti – například Moniku Absolonovou, Kryštofa Hádka nebo Bohumila Klepla.

Zdroj: Super, Instagram

Autor: Natálie Kabourková 


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články