Agáta Hanychová laškuje s Jaromírem Soukupem pod matčiným dohledem. Ta na ně vytasila bublifuk

od Raina Tomanová
2 minuty čtení
agata hanychova
Zdroj: Nextfoto

Jaroslav Soukup si užívá se svou novou partnerkou Agátou Hanychovou ve své luxusní vile ve Španělsku. Pozval do ní nejen modelku, ale také její maminku a skoro celou rodinu.

Veronika Žilková si užívá přítomnost nejen své dcery, ale koketuje také s jejím o dost starším milencem, který kdysi randil i s herečkou Kateřinou Brožovou. Idylku jim ale kazí komentáře, které lidé píšou na sociálních sítích, především instagramu. Hodně jich nevěří, že spolu Hanychová se Soukupem vydrží.

Komentáře nechtějí, fanoušci se mohou jen koukat

Veronika Žilková se toho nebojí. Vedle zamilovaného páru, který si vychutnává chvilky pohody ve Španělsku, poskakovala, a dokonce se chopila bublifuku a foukala na páreček bublinky. Nejstarší dcera Žilkové to navíc všechno natáčela, napsal Blesk.

A protože se Agátě nechtělo číst špatné komentáře na její adresu nebo vztah se Soukupem, zakročila tak, že komentáře vypnula, a nikdo se k jejich lásce nemohl vyjadřovat. Sice rozhlašuje, že ji nic negativního nemůže rozházet, ale opak je pravdou.

Stejný krok udělal Jaromír Soukup, který si také nechce číst nic ošklivého.

Slavný páreček už dostal přezdívku, stejně jako Brad Pitt a Angelina Jolie – objevily se možnosti jako „Jargáta“ nebo „Agromíra“.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Agata Hanychova (@agatahanychova)

Bude to konečně láska na celý život?

Pod svými snímky tak sbírají pouze oblíbená srdíčka a sami si užívají slunce a moře, společně s Agátinou rodinou. Podle fotografií je vidět, že si všechno nadmíru užívají. Modelka je s podnikatelem již tři týdny, mnozí ale věří, že ani tento vztah nevydrží.

Od rozvodu s hercem Jakubem Prachařem střídá Hanychová partnery jako ponožky. Nikdy jí vztah nevydržel déle jak tři měsíce. Samotnou modelku to mrzí, nedávno ale uvedla, že ji nebaví platit za své partnery a chce, aby měl větší dům a lepší auto, než má ona sama.

Se Soukupem se jí třeba konečně přání splní. Aby ne, když ji s celou rodinu pouze po několika dnech vztahu pozval do svého luxusního sídla ve slunném Španělsku, kde si denně vyznávají lásku. Ani jejich věkový rozdíl není překážkou.

Zdroj: Blesk, Instagram

Autor: Raina Tomanová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články