Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když se v Londýně koná tenisový Wimbledon, Middletonovi u toho nikdy nemohou chybět. Pro sportovně založenou rodinu jde o svátek, na který si každoročně udělají čas oni i jejich slavné dcery Kate (42) a Pippa (40). A ani letos neudělali výjimku. Tentokrát si Michael (73) a Carole (67) nenechali ujít třetí den známého tenisového turnaje. Velkou tenisovou fanynkou je i Kate, která zatím účast nestihla, ale určitě i ji letos fandit ještě uvidíme.

Dvojici sice před vstupem na tribuny tenisového kurtu přepadli fotografové, ale pár nevypadal vůbec nemile překvapen, a naopak rozdával úsměvy na všechny strany.

Michael okouzlil v nažehlené bledě modré košili s červenou kravatou a béžovým sakem. Stále půvabná Carole pak oblékla sportovně-elegantní overal s květinovým vzorem značky Boden za 150 liber (4350 korun) a k němu bílou džínovou bundičku Hobbs za 99 liber (2770 korun). Je vidět, že Carole nemá žádné velké manýry a klidně nakupuje dál v konfekci, i když už je jako maminka vévodkyně z Cambridge dávno součástí královské rodiny.

Na tribunách Wimbledonu se již letos objevili například vnučka královny Alžběty II. Zara Tindall s manželem Mikem, rockový zpěvák Cliff Richard, herec Woody Harrelson či přítelkyně ve vězení pobývající bývalé tenisové hvězdy Borise Beckera Lilian de Carvalho Monteiro.

Reklama

Další články

Načítám