Snoop Dogg, Musk i Hamáček. Pořad Krypta hledá celebrity, které fandí kryptoměnám

Snímek z 15. dílu pořadu Krypta

BYZNYS (16)

Ať už bitcoin cenově padá, nebo letí vzhůru, lidé o něm vědí. Kryptoměny jsou zkrátka oficiálně mainstream a zajímají se o ně i osobnosti v řadách politiků, herců nebo hudebníků. Více se o tom dozvíte v už patnáctém díle pořadu Krypta, který završuje první řadu edukačního cyklu a ve kterém můžete zhlédnout i sestřih rozhovorů z dosavadních dílů.

Co mají společného nejbohatší muž planety Elon Musk, boxer Mike Tyson a exministr vnitra Jan Hamáček? Každý z této nesourodé trojice se zajímá o bitcoin. Digitální mince se totiž dostaly do hledáčku řady celebrit.

Některé z nich investují buď do bitcoinu, anebo hledají příležitost v jiných kryptoměnách. Mezi takové slavné patří například bývalý šéf Twitteru Jack Dorsey, herečka Maisie Williams, rapper Snoop Dogg nebo herec Steven Seagal. Naopak slavný investor Warren Buffett dlouhodobě kryptoměny kritizuje a věští, že tento sektor neskončí vůbec dobře.

V 15. díle pořadu Krypta můžete zhlédnout také sestřih rozhovorů s vybranými hosty, kteří zavítali do dosavadních epizod projektu.

Druhá sezóna pořadu Krypta

S červnem končí první sezóna edukačního pořadu Krypta o kryptoměnách, který navštěvují přední české osobnosti světa digitálních mincí i klasických investic, brzy se ale vrátí.

Přes letní prázdniny lze sledovat odvysílané díly ze záznamu, a to jak v televizi, tak i na webu cnn.iprima.cz. Od září pak startuje druhá sezóna pořadu Krypta.

Tagy: