Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Exkluzivní fotky z příprav tajné svatby Vojty Kotka: Pobíhající ženich a květinová brána

Vojta Kotek se žení! Exkluzivní fotky z příprav tajné svatby
Zdroj: extra.cz/Martin Procházka, Jiří Masojídek, koláž eXtra.cz
+ Dalších 7 fotografií
svatba

Herec známý z filmů Snowboarďáci, Rafťáci nebo Vlastníci, Vojta Kotek (34), se bude ženit! Za manželku pojme svou partnerku Radanu (34). Na veselce, která vypukne po 15:00 v přírodě nedaleko Orlíku uprostřed ničeho, je i redakce eXtra.cz. Podívejte se na exkluzivní snímky z příprav.

Herec Vojta Kotek má důvod k oslavám. Již za pár minut řekne ANO své krásné partnerce Radaně. Jak zjistil web eXtra.cz, svatba se uskuteční na mýtince. Na fotkách, které pořídili naši reportéři, je vidět, že půjde o komorní, avšak kouzelnou veselku.

Kotek, kterého diváci znají z pořadu Máme rádi Česko, byl na místě už kolem poledne, aby všechno proběhlo hladce. Mezi tím se chystala svatební brána, kterou zdobí bílá organza doplněná o světle fialové a bílé květiny. Stejná dekorace je pak použita i na židličky pro hosty, kterých není mnoho. Na místě zůstáváme a již brzy vám přineseme exkluzivní fotky z obřadu!

Představení na premiéře

Kotek o vztahu s půvabnou Radanou poprvé veřejně promluvil v březnu tohoto roku. Oficiálně se představili na premiéře filmu Betlémské světlo od Jana Svěráka, kam jako pár dorazili.

Vojta Kotek je nejvíce známý z filmů Rafťáci a Snowboarďáci, kde si zahrál spolu s Jiřím Mádlem (35). Dále se objevil i ve snímcích Vlastníci, Ro(c)k podvraťáků, Tobruk či Prázdniny v Provence.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy