Společnost Warwick rozšiřuje kolekci svých nemovitostí v oblasti Mayfair o portfolio na Green Street

Společnost Warwick Investment Group získala dvě budovy v absolutním vlastnictví na Green Street, které rozšiřují její působnost v oblasti Mayfair a rozsah jejího nájemního portfolia v centru Londýna.

Americká soukromá kapitálová společnost tak završila velmi aktivní 12měsíční období, během kterého pokračovala v konsolidaci investičních bloků v absolutním vlastnictví v nejprestižnějších oblastech v centru Londýna.

Se svým portfoliem 21 budov, které pronajímá pod svou nově vznikající nájemní značkou, je nyní společnost Warwick významným soukromým pronajímatelem v oblastech Mayfair a Belgravia. Jejím cílem je stát se jedním z deseti nejvýznamnějších soukromých pronajímatelů v hlavním městě Spojeného království.

Portfolio na Green Street tvoří dvě viktoriánské budovy z červených cihel v samotném centru oblasti Mayfair. Jde o vůbec první příležitost, kdy se tyto budovy ocitly na trhu. Obě budovy nabízejí celkem téměř 930 metrů čtverečních obytných prostor, od jednopokojových až po třípokojové byty pro více rodin.

Koupě je pro společnost Warwick velmi strategická, jelikož se tyto budovy nacházejí v blízkosti nedávno zakoupené historické budovy pro více rodin na adrese North Audley Street 13/13A.

Strategie akvizic společnosti odpovídá záměru konsolidace kalstrů výjimečných budov v klíčových čtvrtích s cílem vytvoření rozsáhlého a diverzifikovaného portfolia v centru Londýna.

Andrew J. Chrysostomou, hlavní výkonný ředitel pro Spojené království:

Po akvizici objektů na North Audley Street jsme jako další klíčový cíl identifikovali portfolio na Green Street. Nemovitosti na Green Street skvěle doplňují nejen naše podíly v oblasti Mayfair, ale i naše obecnější portfolio. Máme k dispozici více než 100 milionů GBP a nadále se snažíme rozšiřovat portfolio o další přírůstky.

Kate Richardová, zakladatelka a generální ředitelka:

Nedávný nárůst poptávky v samotném centru Londýna probíhá na pozadí celkové pozoruhodně nepružné nabídky bytů. Vysokou míru poptávky nájemníků v kombinaci s omezenou nabídkou považujeme i nadále za pozitivní kontext trajektorie výše nájemného ve vícegeneračních domech v centru Londýna, a to i v kontextu komplexního makroprostředí.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/1849917/Greenstreet_Mayfair.jpg Logo – https://mma.prnewswire.com/media/897718/Warwick_Group_Logo.jpg

KONTAKT:

Andrew Chrysostomou, ajc@warwickinvestmentgroup.com

Klíčová slova Británie-reality-Warwick Investment Group

Oblast
Evropa, EU, NATO (es)

Kategorie
Stavebnictví, bydlení a reality

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.