COINEX ZAHAJUJE PARTNERSTVÍ S RLWC2021

Mistrovství světa v ragby 2021 (RLWC2021) uvedlo burzu CoinEx jako svou oficiální partnerskou platformu pro obchodování s kryptoměnami.

CoinEx je již od roku 2017 profesionální globální burzou kryptoměn. Zaměřuje se na "usnadnění obchodování s kryptoměnami" a svým třem milionům globálních uživatelů poskytuje vysoce bezpečné, stabilní a efektivní služby.

Mistrovství světa v ragby letos poprvé následuje ostatní sporty v partnerství s kryptoměnovými společnostmi a také burza CoinEx je spoluprací s RLWC2021 poctěna.

Generální ředitel společnosti CoinEx Haipo Yang řekl: "Upřímně obdivujeme vše, co RLWC2021 představuje. Turnaj má zahájit cestu k oslovení nových diváků tohoto sportu a my jsme nadšeni, že se na tom můžeme prostřednictvím našeho partnerství podílet.

Půjde o naši první velkou sponzorskou aktivitu a jsme připraveni společně pracovat na tom, aby byla oboustranně úspěšná."

Jon Dutton, výkonný ředitel RLWC2021, dodává: "Kryptoměnové společnosti se v posledních letech etablovaly na trhu sportovního sponzoringu a jsem rád, že toto inovativní odvětví můžeme představit také na mistrovství světa v ragby.

CoinEx je globální společnost a její obchodní platforma klade důraz na bezpečnost, stabilitu, profesionalitu a zákonnost, což je v souladu s hodnotou autenticity, jakou uznává RLWC2021. Jsme nadšeni, že můžeme společnost CoinEx zařadit na seznam našich partnerů, a na spolupráci se těšíme."

RLWC2021 se bude konat od 15. října do 19. listopadu 2022 a bude vůbec prvním RLWC, které zahrne mužskou, ženskou a vozíčkářskou soutěž v rámci jednoho turnaje.

Více informací o mistrovství světa v ragby 2021 sponzorovaném společností CoinEx naleznete na adrese: https://www.rlwc2021.com/

POZNÁMKY PRO REDAKCI

O burze CoinEx

Globální kryptoměnová burza CoinEx byla založena v prosinci 2017 a je členem skupiny ViaBTC. V duchu svého motta "Usnadňujeme obchodování s kryptoměnami" poskytuje služby více než třem milionům uživatelů ve více než 200 zemích a regionech.

Od svého založení si udržuje skóre 0 nehod a zajišťuje trvale stabilní a bezpečné služby, aby tak naplnila svou misi "Lepší svět díky bitcoinu". V současné době CoinEx podporuje 16 jazyků, nabízí více než 500 prvotřídních tokenových služeb a uspokojuje nároky uživatelů v oblasti spotů, marží, futures, AMM, finančních služeb i správy aktiv. Stále rozšiřuje také blockchainový ekosystém CoinEx včetně služeb ViaWallet, CoinEx Smart Chain, OneSwap a CoinEx Charity.

Oficiální webové stránky: https://www.coinex.com

O mistrovství světa v ragby 2021

Mistrovství světa v ragby je vrcholnou významnou událostí ragbyové ligy, která se celosvětově koná každé čtyři roky. RLWC2021 bude průlomovým okamžikem v historii turnaje, kdy se poprvé společně uskuteční soutěže mužů, žen a vozíčkářů.

Tři turnaje se budou konat na 21 sportovištích po celé Anglii. V soutěžích žen a vozíčkářů se utkají dvě skupiny po čtyřech týmech, zatímco v mužském turnaji se utká 16 týmů ve čtyřech skupinách.

RLWC2021 bude také zatím nejviditelnější ragbyovou akcí v historii – všech 61 zápasů v mužské, ženské a vozíčkářské soutěži bude živě vysílat stanice BBC.

Veškeré informace o prodeji vstupenek najdete na webu rlwc2021.com/tickets

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1848906/image_5019524_9481273.jpg

KONTAKT:

Xingna Fiona, pr@coinex.com

Klíčová slova Čína-finance-sporty-CoinEx

Oblast
Asie, Austrálie (as)

Kategorie
Finance, ekonomika
Sport

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.