TUMI vstupuje do oficiálního partnerství s klubem Tottenham Hotspur

TUMI podpoří fotbalový klub na jeho předsezónním turné v Koreji v příštím měsíci

Fotbalový klub Tottenham Hotspur a společnost TUMI dnes oznámily uzavření nového partnerství, na jehož základě se společnost TUMI stane oficiálním partnerem předsezónního turné klubu v Koreji, které se uskuteční v červenci tohoto roku. V rámci tohoto partnerství vybaví společnost TUMI tým a celou klubovou delegaci svými cestovními zavazadly a doplňky životního stylu.

TUMI, mezinárodní značka pro cestování a životní styl, se specializuje na výrobky, které se vyznačují špičkovým řemeslným zpracováním, odolností a trvanlivostí. Každý člen týmu Tottenham Hotspur obdrží personalizované produkty TUMI, které mu usnadní cestu, a to s rozličným vybavením včetně ikonického batohu Alpha Bravo Search a rozšiřitelného kufru na 4 kolečkách 19 Degree, oba sestávají z recyklovaných materiálů.

Vítěz Zlaté kopačky v Premier League Son Heung-min z klubu Tottenhamu Hotspur je již ambasadorem značky TUMI. Jako oficiální partner Tottenhamu Hotspur rozšiřuje společnost TUMI svůj vztah se Sonem a představuje příležitost podpořit jeho kolegy. Son o novém partnerství svého klubu se společností TUMI řekl: "Jsem velmi rád, že můj partner, společnost TUMI, podporuje můj klub na letošním letním turné. Jsem nadšený, že mí spoluhráči se ke mně připojí v mé rodné zemi. Je perfektní, že díky společnosti TUMI přijedou ve velkém stylu."

"Jsme odhodláni tuto cestu zdokonalit a už dlouhodobě se inspirujeme Sonovým neochvějným odhodláním být co nejlepší, a to jak pro svůj tým, tak pro reprezentaci své vlasti. Nemohli bychom být více nadšeni, že můžeme rozšířit naše partnerství a podpořit celý jeho tým na této významné cestě. Těšíme se, až je v Koreji přivítáme," řekl Jay Jeong, vedoucí značky TUMI Korea.

Na oslavu tohoto partnerství spustí společnost TUMI Korea speciální iniciativu v prodejnách a na stránkách TUMI.CO.KR; více informací najdete na webu.

Todd Kline, obchodní ředitel Tottenhamu Hotspur, dodal: "Jsme potěšeni, že jsme uzavřeli toto partnerství se společností TUMI. Klub a TUMI sdílejí stejné nekompromisní standardy a odhodlání dosahovat dokonalosti; víme, že naši sportovci a delegace vedou aktivní životní styl a neustále cestují, přičemž na cestách s sebou často nosí své nejcennější věci. Chtěli jsme tým vybavit vysoce kvalitními cestovními a lifestylovými produkty, které jim nabídnou styl a funkčnost, aby mohli podávat výkony na té nejvyšší úrovni."

V souladu s nedávnými sportovními iniciativami společnosti je partnerství s Tottenhamem Hotspur druhým svého druhu, kde bude TUMI sloužit jako oficiální partner. V roce 2019 společnost TUMI oznámila víceleté partnerství se závodním týmem F1 McLaren jako oficiální partner týmu pro zavazadla.

Zavazadla TUMI se prodávají v obchodech a online na stránkách TUMI.COM. Navštivte stránky, kde najdete další informace o partnerstvích, kapsulových kolekcích, špičkovém designu a další informace.

Součástí předsezónního turné Tottenhamu Hotspur v Jižní Koreji jsou dva zápasy v rámci série Coupang Play. Nejprve 13. července proti týmu K League na stadionu Světového poháru v Soulu a poté 16. července 2022 proti týmu Sevilla FC na stadionu Světového poháru v Suwonu. Oba zápasy jsou již vyprodané.

O společnosti TUMI

Společnost TUMI vytváří od roku 1975 prvotřídní luxusní potřeby pro byznys, cestování a výkon, které jsou navrženy tak, aby vylepšovaly, usnadňovaly a zkrášlovaly všechny aspekty života na cestách. Spojujeme bezchybnou funkčnost s duchem vynalézavosti a jsme odhodláni vylepšovat cestování jako celoživotní partner cestovatelů a aktivních osob, které se vydávají za svými vášněmi. Značka se prodává na celém světě ve více než 75 zemích na zhruba 2000 místech.

Více informací o značce TUMI naleznete na stránkách TUMI.COM.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1851980/Tottenham_Horizontal_Son.jpg

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1851851/Tumi_Combo_Logo.jpg

KONTAKT: Yunhwa Lee, komunikace a marketing, TUMI Korea, Yunhwa.Lee@Tumi.com, Christine Peddy, ředitelka globálního PR a marketingu, TUMI, Christine.Peddy@Tumi.com.

Klíčová slova USA-Korea-styl-turistika-fotbal-Tumi

Oblast
USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)

Kategorie
Média, společnost a životní styl
Služby, cestovní ruch
Sport

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.