Brzobohatý a Písařovicová dorazili v sobotu na festivalu v Karlových Varech do Mattoni zóny na koncert PSH. Rapová skupina Peneři Strýčka Homeboye, která se proslavila v divokých devadesátkách, je zjevně pořádně bavila!

Zamilovaná dvojka si koncert nevychutnala ve VIP zóně, ale ani mezi běžnými diváky. Místo toho si stoupli mezi pódia k Janě Plodkové (40), Janku Bartoškovi (36) s jeho kráskou či lidem od kapely. 

Nikomu nemohlo uniknout, že to mezi Brzobohatým a Písařovicovou opravdu jiskří! Milenci se neustále jeden druhého dotýkali, blaženě se na sebe usmívali, objímali se či líbali. Obzvlášť taktilní byla Daniela, která si u koncertu vychutnávala pivo. 

Na odchodu se piva pro změnu chopil Ondřej, který se zachoval velmi galantně a Daniele půjčil svou džínovou bundu na zahřátí. Nakonec spolu partneři zmizeli do noci. 

Dvojice se společně již přes den objevila na tradiční Moët party vedle hotelu Thermal. Nóbl akce je ale příliš neoslovila a hned zase zmizeli. „Je to pro nás příliš snobské,“ řekl Blesku Ondřej. Rapový koncert je zřejmě oslovil víc!

Video
Video se připravuje ...

Jiřina Bohdalová vyvedla ve Varech vnuky: Čeká je velká cesta! Blesk TV

Fotogalerie
66 fotografií