Cameron Norrie ze stáje K-SWISS porazil Davida Goffina a postoupil do semifinále Wimbledonu

Legendární americká značka K-SWISS s potěšením oznamuje, že její sponzorovaný tenista Cameron Norrie postoupil do semifinále Wimbledonu poté, co v napínavém zápase na pět setů porazil Davida Goffina. Britský hráč, který se v současnosti nachází na 12. místě žebříčku ATP, tak pokračuje v úspěšné cestě za grandslamovým titulem.

Norrie hraje s podporou K-SWISS od roku 2020. "Naše spolupráce s Camem začala před třemi lety. Líbil se nám jeho způsob hry a opravdovost, se kterou přistupuje k veškerému dění na kurtu. Během loňského roku jsme sledovali, jak se s každým zápasem zlepšuje a jak roste jeho sebevědomí: rok 2021 začínal na sedmdesátém místě žebříčku a zakončil jej na desátém. Do našeho globálního podnikání v oblasti tenisu stále investujeme, a tak pro nás bylo opětovné podepsání smlouvy s Camem jako naším globálním ambasadorem nejvyšší prioritou. Jsme opravdu potěšení a hrdí na to, že bude součástí našeho K-Swiss týmu až do roku 2024," říká prezident mezinárodní značky K-Swiss Dave Grange.

Norrieho oblíbenou obuví na zápasy je i nadále K-SWISS Ultrashot 3. Tento nový model je určen pro soutěživé, agresivní a výkonné tenisty, kteří vyžadují absolutní efektivitu. Ultrashot 3 nabízí maximální návratnost energie díky technologii mezipodešve Surge 7.0, podpůrnému systému 360 Plantar Chassis Support pro neomezený boční pohyb a ochraně Dragguard 7.0 zakomponované do nové odolné podrážky s vynikající přilnavostí a trakcí.

Kromě obuvi K-SWISS Norrie používá také nově přepracované sportovní oblečení stejné značky – tričko Heritage S/S a šortky Supercharge, které jsou inovativně navrženy pro ideální padnutí a funkčnost. Lehké materiály v kombinaci s elegantními liniemi a asymetrickými bočními panely vytvářejí progresivní, aerodynamický vzhled, který přináší do klasického tenisového oblečení zcela nové pojetí.

I díky nim dnes Norrie vypadal – a také hrál – jako šampion. Sportovní oblečení ve stylu Norrieho modelu z Wimbledonu lze zakoupit na adrese K-Swiss.com.

O SPOLEČNOSTI K-SWISS

Značka K-Swiss je již od svého počátku, kdy se dva švýcarští bratři přestěhovali do Kalifornie, aby zde vytvořili značku obuvi určenou pro tenisty, vedena podnikatelským duchem. Bratři se jako vášniví lyžaři inspirovali koženou lyžařskou obuví a vytvořili tenisky, která podporovaly prudký boční pohyb nohy. Model K-Swiss Classic, představený v roce 1966, se tak stal první celokoženou tenisovou obuví na světě. Rychle si získal celosvětové uznání a stal se symbolem stylu na kurtu i mimo něj: nosil se neformálně ve venkovských klubech či v módních kombinacích na ulicích měst. Nyní, o 57 let později, staví K-Swiss na tradici americké tenisové značky a píše nové kapitoly své slavné historie. S úctou k tvrdé práci svých zakladatelů i soutěživé povaze hry, která je inspirovala, je stále oddána svému cíli vybavit a nadchnout další generace tenistů.

Kontakty pro média: K-SWISSOlivia@kruppgroup.com

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/1854053/ks_heritage_horizontal_full_34_Logo.jpg

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1854054/GettyImages_1406958010.jpg

Klíčová slova USA-kůže-reklama-sporty-K-Swiss

Oblast
USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)

Kategorie
Zpracovatelský a výrobní průmysl
Média, společnost a životní styl
Sport

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.