Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Sparta proti čtvrtému týmu Rakouska neuspěla, Slovácko dál vítězí

  14:40aktualizováno  20:32
Fotbalisté Sparty prohráli ve druhém utkání na soustředění v Rakousku s domácím Wolfsbergerem 0:1. Pražané v letní přípravě utrpěli první porážku pod novým dánským trenérem Brianem Priskem. Neporazitelnost naopak drží v přípravě i po pátém zápase Slovácko, které tentokrát zdolalo druholigový Vyškov 2:0.
Momentka z utkání Wolfsberger - Sparta.

Momentka z utkání Wolfsberger - Sparta. | foto: sparta.cz

Čtvrtý tým uplynulého ročníku rakouské ligy rozhodl ve 44. minutě ze standardní situace. Kerschbaumer nacentroval do šestnáctky, Leitgeb se odpoutal od Vindheima a hlavou překonal sparťanského brankáře Vorla. Hosté vyrovnat nedokázali, nepomohlo ani hromadné střídání po hodině hry, kdy se na hřiště dostala i letní ofenzivní posila Kuchta.

„Byl to pro nás dobrý test. Samozřejmě nikdo nemá rád prohry, takže nás porážka štve. Musíme si vzít ze zápasu ponaučení. Především co se týká útočné fáze. Tam jsem viděl mnoho aspektů, ve kterých se musíme zlepšit. Nejdůležitější ale byla větší porce fyzické zátěže pro ty, kteří toho minule moc neodehráli,“ citoval Priskeho klubový web.

Sparta už s Kuchtou. Po třetí výhře mluvil Priskeho asistent: Jsme nad míru spokojení

Letenští nenavázali na předchozí výhry nad druholigovými soupeři Duklou (2:1) a Opavou (3:0) a chorvatskou Rijekou (2:0). Na závěr rakouského soustředění ve středu vyzvou maďarský tým Paksi. Novou soutěžní sezonu Sparta odstartuje 21. července doma úvodním soubojem 2. předkola Evropské konferenční ligy proti norskému Vikingu Stavanger.

V neděli budou mít hráči odpočinkový den. „Naberou, doufejme, dostatek sil na následující dny a také na středeční zápas proti Paksi. Bude pro nás důležité poskládat všechny zbylé střípky mozaiky dohromady, aby příští čtvrtek proti Vikingu bylo vše téměř bezchybné,“ dodal pětačtyřicetiletý dánský kouč.

Slovácko v přípravě dál vítězí

Fotbalisté Slovácka porazili druholigový Vyškov 2:0 a zvítězili i v pátém utkání letní přípravy. Ostrava podlehla Žilině 1:3 a s novým trenérem Pavlem Vrbou utrpěla první porážku. Jablonec pod vedením kouče Davida Horejše ani podruhé nestačil na soupeře z nižší soutěže a s Varnsdorfem prohrál 1:2.

Slovácko rozhodlo o výhře nad Vyškovem až ve druhém poločase. Krátce po jeho začátku otevřela skóre irácká posila Duskí. V 68. minutě zvýšil Kozák, další letní akvizice účastníka kvalifikace Evropské ligy.

Michal Trávník uniká soupeři z MFK Vyškov.

Baník v Havířově prohrával se Žilinou od 10. minuty. Obránce Šehič vyrovnal premiérovým gólem po příchodu z Karviné, ale Gidi ještě do pauzy vrátil soupeři vedení. Po pauze ghanský záložník přidal pojistku, poté co střelou přímo z rohu překvapil brankáře Letáčka. Ostravské mužstvo v úvodu přišlo o stopera Lischku, který si poranil zadní stehenní sval. Slezané ve středu vyzvou skotského mistra Celtic Glasgow.

„V prvním poločase jsme zaslouženě prohrávali, protože Žilina byla rychlejší, přesnější. K některým věcem jsme jí pomohli svými chybami. Ve druhém poločase už byl zápas vyrovnanější, možná jsme měli míč víc pod kontrolou. Ale Žilina zaslouženě vyhrála,“ řekl pro klubovou televizi Vrba.

„Samozřejmě dostat gól z rohu je také chyba. To ve fotbale bývá. Možná lepší, že jsme ho dostali teď. Aspoň doufám, že se z toho ponaučíme a příště se to nebude opakovat,“ přidal bývalý kouč Žiliny.

Jablonec začal přípravu porážkou 1:2 se Žižkovem, který v minulé sezoně sestoupil do třetí ligy. Severočeši stejný výsledek uhráli doma také s druholigovým Varnsdorfem. První branku za Jablonec vstřelil z penalty Šulc, jenž by měl na Střelnici hostovat z Plzně.

„Spokojený jsem s tím, kolik šancí jsme si dneska vytvořili, protože to bylo na tři zápasy. Nespokojený jsem s tím, jak jsme s těmi situacemi naložili. Obrovsky nespokojený jsem s tím, jak jsme reagovali směrem dozadu. Na nás byly dva nakoplé míče, dvakrát to propadne a dostaneme z toho dva nesmyslné góly,“ uvedl Horejš. „Mrzí nás, že jsme prohráli druhý zápas. Dneska to bylo z naší strany o hodně lepší. Měli jsme hodně brankových příležitostí,“ dodal jablonecký trenér.

Stoprocentní bilanci v přípravě udržel vedle Slovácka i Hradec Králové, sparťanský B-tým zdolal 2:1 díky gólům Prekopa a Vlkanovy. České Budějovice přestřílely dalšího druholigového soupeře Vlašim 6:3. Dvakrát se za Dynamo trefil Zajíc, přesně mířili i Havel, Švec, Krch a Sladký.

Mladá Boleslav zvítězila nad druholigovou Jihlavou 4:1. Dvě branky Středočechů zaznamenal Krobot, za domácí skórovali i Skalák s Dancákem. Liberec porazil polskou Lehnici 3:0 po gólech Ghaliho, Rondiče a Kozáka.

Brněnský nováček nejvyšší soutěže remizoval 0:0 se Štýrským Hradcem. Zbrojovka mohla zakončit soustředění v Rakousku i výhrou, ale Fousek v 76. minutě z penalty nepřekonal brankáře Schützenauera.

Olomouc zvítězila v Gliwicích 2:1, už v první čtvrthodině se o góly Hanáků postarali Vraštil s Chytilem. Uspěli také Bohemians 1905, kteří na úvod rakouského soustředění zdolali St. Pölten 3:1 po trefách Hronka, Hály a Hůlky.

Zlín přehrál Trenčín 2:1. Za „Ševce“ se v úvodní půlhodině prosadili Fillo s Fantišem. Pardubice rovněž doma remizovaly 2:2 s rezervou Olomouce, nováčkem druhé nejvyšší soutěže.

Teplice v Německu zdolaly třetiligový Hallescher 2:1. Ve druhém poločase severočeské mužstvo otočilo výsledek zásluhou Kodada a Procházky.

Přípravný zápas
9. 7. 2022 15:00
RZ Pellets Wolfsberger AC : AC Sparta Praha AC Sparta Praha 1:0 (1:0)
Góly:
44. Leitgeb
Góly:
Sestavy:
Bonmann – Gugganig (60. Ločošvili), Verastchnig, Kerschbaumer, Piesinger, Roche (60. Novak), Taferner (75. Boakye), Jasić (83. Giorbeldize), Leitgeb, Schifferl, Baribo (60. Vizinger).
Sestavy:
Vorel (46. Heča) – Vindheim (60. Højer), Vydra (60. Zelený), Večerka (46. Vitík), Horák (60. Mejdr) – Souček (60. Sadílek), Fortelný (46. Sáček) – Ryneš (60. Pešek), Karabec (60. Daněk), Minčev (60. Wiesner) – Juliš (60. Kuchta).
Náhradníci:
Skubl, Gutlbauer, Baumgartner, Tauchhammer, Müller, Omić.
Náhradníci:
Žluté karty:
60. Gugganig, 84. Lochoshvili
Žluté karty:
68. Kuchta, 69. Zelený
Přejít na on-line reportáž
Přípravný zápas
9. 7. 2022 11:00
FC Fastav Zlín FC Fastav Zlín : AS Trenčín 2:1 (2:0)
Góly:
11. Fillo
23. Fantiš
Góly:
73. Azango
Sestavy:
1. Poločas: Dostál – Fillo, Simerský (30. Kolář), Procházka, Bartošák – Reiter (30. Drame), Didiba, Jawo, Bobčík (30. Hrdlička), Vukadinović – Fantiš

2. Poločas: Šiška – Fillo (60. Cedidla), Kolář, Procházka (60. Simerský), Číž – Reiter, Janetzký, Hrdlička, Jawo (53. Bobčík), Drame – Chwaszcz
Sestavy:
Kukučka – Kozlovský (63. Yem), Pires (84. Demitra), Stojsavljevič (78. Bagín), Madu (84. Šebeň) – Lavrinčík (63. Kmeť), Bainovič (78. Ramírez), Ibrahim (78. Ďuriška) – Azango (84. Gajdoš), Kupusovič (84. Letenay), Soares (70. Oladoye)
Náhradníci:
Náhradníci:
Slavíček – Begin, Demitra, Ďuriška, Gajdoš, Gaži, Kmeť, Letenay, Oladoye, Ramirez, Seben, Yem.
Přípravný zápas
9. 7. 2022 11:00
FC Baník Ostrava FC Baník Ostrava : MŠK Žilina 1:3 (1:2)
Góly:
26. Šehić
Góly:
10. Kaprálik
38. Gidi
65. Gidi
Sestavy:
1. poločas: Laštůvka (C) – Sanneh, Frydrych, Lischka (7. Pojezný), Fleišman – Klíma, Takács, Kuzmanovič, Kaloč, Šehić – Almási.
2. poločas: Letáček – Ndefe, Pokorný, Pojezný, Fleišman (61. Chlumecký) – P. Jaroň, Takács, Tetour, Budínský, Buchta – Tijani.
Sestavy:
Belko – Rusnák (75. Trabalík), Leitner, Nemčík, Bari (71. Ilko) – Myslovič, Kopas (C), Gidi (71. Sluka) – Kaprálik (65. Addo), Ďuriš, Galčík (84. Owusu).
Náhradníci:
Boula
Náhradníci:
Teplan – Gono.
Žluté karty:
80. Ndefe
Žluté karty:
69. Gidi, 85. Sluka

Počet diváků: 900

Přípravný zápas
9. 7. 2022 16:00
SK Sturm Graz : FC Zbrojovka Brno FC Zbrojovka Brno 0:0 (0:0)
Sestavy:
Schützenauer – Borkovič, Sarkaria, Komposch, Stückler, Kronberger, Ingolitsch, Lang, Ljubic, Dante.
Sestavy:
1. poločas: Berkovec – Matejov, Endl, Štěrba, Granečný – Sprangler – Musa Alli, Blecha, Ševčík, Falta – Hladík

2. poločas: Šiman – Hrabina, Hlavica, Šural, Divíšek – Sprangler – Ševčík, Jambor, Texl, Nečas – Fousek.
Přípravný zápas
9. 7. 2022 10:30
FK Pardubice FK Pardubice : SK Sigma Olomouc B 2:2 (1:1)
Góly:
11. Tischler
47. Hlavatý
Góly:
36. Hadaš
50. Zlatohlávek
Sestavy:
Markovič – Halász (63. Svoboda), Míka, Toml (73. Hanč), Helešic (63. Kurka) – Solil – Mareš (46. Sychra), Vacek (63. Chvěja), Hlavatý (73. Lee), Tischler (63. Lupač) – Černý (C) (46. Huf).
Sestavy:
Trefil (46. Stoppen) – Slavíček, Bednár, Vepřek (C), Galus, Spáčil, Grygar (65. Fabiánek), Zlatohlávek (87. Coufal), Slaměna (76. Fiala), Uriča (71. Grečmal), Hadaš.
Náhradníci:
Budinský – Hanč, Chvěja, Lee, Kurka, Huf, Sychra, Lupač, Svoboda.
Náhradníci:
Stoppen – Grečmal, Coufal, Fiala, Fabiánek.
Žluté karty:
Žluté karty:
24. Spáčil

Rozhodčí: Orel – Poživil, Matoušek

Počet diváků: 350

Přípravný zápas
9. 7. 2022 17:00
GKS Piast Gliwice : SK Sigma Olomouc SK Sigma Olomouc 0:0 (-:-)
Přípravný zápas
9. 7. 2022 14:00
Hallescher FC : FK Teplice FK Teplice 1:2 (1:0)
Góly:
36. Müller
Góly:
67. Kodad
75. Procházka
Sestavy:
Gebhardt – Nietfeld, Vollert, Damer, Hug, Samson, Kreuzer, Müller, Deniz, Zimmerschied, Landgraf
Sestavy:
Grigar – Knapík, Dramé (46. Chaloupek), Kučera (65. Vondrášek) – Jukl (65. Mareček) – Hyčka (80. Hora), Čičovský (65. Křišťan), Trubač (46. Žitný), Kodad – Vachoušek (65. Procházka), Ledecký (46. Urbanec)
Náhradníci:
Mesenhöler – Reddemann, Fünger, Bierschenk, Gayret, Löder, Rühlemann, Bolyki, Koch
Náhradníci:
Přípravný zápas
9. 7. 2022 12:00
FC Slovan Liberec FC Slovan Liberec : Miedź Legnica 3:0 (2:0)
Góly:
2. Ghali
38. Rondič
90. Kozák
Góly:
Sestavy:
Stejskal – Gebre Selassie (60. Purzitidis), Plechatý, Prebsl, Mikula (74. Lehoczki) – Červ (60. Michal), Doumbia (60. Mara) – Matoušek (60. Kozák), Frýdek (60. Varfolomejev), Ghali (60. Višinský) – Rondić (60. Rabušic)
Sestavy:
Lenarcik (46. Abramowicz) – Matynia (46. Gulen), Aurtenetxe (62. Lahaire), Mijušković (46. Carolina), Gammelby (62. Obieta), Cacciabue (56. Matuszek), Zapolnik (70. García), Chuca (70. Kostka), Dominguez (62. Julio), Kobacki (62. Śliwa), Henriquez
Náhradníci:
Pešl, Fukala
Náhradníci:
Lewandowski
Přípravný zápas
9. 7. 2022 11:00
FK Mladá Boleslav FK Mladá Boleslav : FC Vysočina Jihlava FC Vysočina Jihlava 4:1 (1:0)
Góly:
6. Skalák
47. Krobot
61. Krobot
63. Dancák
Góly:
60. Křišťál
Sestavy:
Šeda – Látal (57. Pech), Šimek (46. Coňk), Jahić, Rolinek (46. Vaníček) – Skalák (46. Donát), Dancák, Darmovzal (46. Dufek), Preisler – Škoda (46. Krobot), Stránský (57. Mašek)
Sestavy:
Soukup – Křišťál, Vedral, Gabriel (83. Vítek), Peřina (62. Svoboda) – Lacko, Piško – Ogiomade (62. Fila), Araujo-Wilson (62. Franěk), Selnar – Zoubele (46. Tall)
Náhradníci:
Mikulec
Náhradníci:
Šudajwa
Žluté karty:
80. Donát
Žluté karty:
75. Piško

Rozhodčí: Radina – Kubr, Novák

Počet diváků: 140

Přípravný zápas
9. 7. 2022 11:00
FK Jablonec FK Jablonec : FK Varnsdorf 1:2 (0:1)
Góly:
61. Šulc
Góly:
22. Tanko
86. Rudnyckyj
Sestavy:

1. poločas: Hanuš – Surzyn, Martinec, Hübschman, Polidar – Pleštil, Šulc, Považanec, Houska, Jovovič – Sejk

2. poločas: A. Richter – Haitl, Štěpánek, Kubista, Krob – Smejkal, Šulc, Houska, Kadlec, Ritter – Silný
Sestavy:

1. poločas: Vaňák – M. Richter, Kouřil, Kubista, Žilák – Dordič, Žák, Samko, Kříž, Radosta – Tanko

2. poločas: Šerák – Ludvíček, Zbrožek, Lubaki, Žilák – Schön, Bláha, Solomon, Ondráček, Sodiq – Rudnyckyj
Žluté karty:
Žluté karty:
63. Lubaki
Přípravný zápas
9. 7. 2022 11:00
SK Dynamo Č. Budějovice SK Dynamo Č. Budějovice : FC Sellier & Bellot Vlašim 6:3 (4:0)
Góly:
22. Zajíc
30. Havel
43. Zajíc
45. Švec
53. Krch
90. Sladký
Góly:
61. Zinhasović
72. Abdallah
77. Abdallah
Sestavy:
Šípoš – Havel, Broukal, Švec, Škoda, Čolić, Potočný, Zajíc, Hellebrand, Sladký, Hora.
Sestavy:
Kolář – Solomon, Langhamer, Toula, Heppner, Černický, Breda, Hošek, Rigo, Suchan, Sow.
Náhradníci:
Janáček – Hais, Čoudek, Vais, Penner, Krch, Skovajsa.
Náhradníci:
Vágner – Šimeček, Zinhasović, Onije, Horský, Halinský, Abdallah, Lehovec.

Rozhodčí: Tesař – Toucha, Matyš

Přípravný zápas
9. 7. 2022 10:30
1. FC Slovácko 1. FC Slovácko : MFK Vyškov 2:0 (0:0)
Góly:
46. Doski
68. Kozák
Góly:
Sestavy:
Borek – Kalabiška, Hofmann, Kadlec, Daníček, Doski, Havlík, Trávník, Kohút, Siňjavskij, Vecheta.
Sestavy:
Náhradníci:
Fryšták, Ljovin, Šimko, Srubek, Holzer, Aldin,Polášek, Juroška, Brandner, Kozák.
Náhradníci:
Přípravný zápas
9. 7. 2022 10:30
FC Hradec Králové FC Hradec Králové : AC Sparta Praha B 2:1 (1:0)
Góly:
21. Prekop
64. Vlkanova
Góly:
55. Turyna
Sestavy:
1. poločas: – Klíma, Ševčík, Kodeš, Harazim, Rada, Kučera, Novotný, Prokop, Firbacher, Dvořák.

2. poločas: Reichl – Čech, Ševčík, Kutík, Harazim, Smrž, Doležal, Hájek, Rybička, Jurčenko, Vlkanova.
Sestavy:
Tůma – Borkovec, Pudhorocký, Goljan, Novotný, Hušek, Gedeon, Kaštánek, Turyna, Ambler, Krajinský.
Náhradníci:
Náhradníci:
Nalezínek – Hodouš, Lehocký, Kuchař, Vácha, Ševinský, Kukučka, Váňa, Schánělec, Okeke, Žížala, Holoubek, Šilhart.
Přípravný zápas
9. 7. 2022 17:00
SKN St. Pölten : Bohemians Praha 1905 Bohemians Praha 1905 1:3 (1:2)
Góly:
42. Montnor
Góly:
11. Hronek
38. Hála
71. Hůlka
Sestavy:
Stolz – Kone, Conte, Monzialo, Messerrer, Llanez, Ramsebner (C), Silue, Montnor, Morou, Keblinger.
Sestavy:
Bačkovský – Vilotič, Jindřišek, Hronek, Koubek, Novák, Krch, Dostál, Köstl, Petrák, Hála.
Náhradníci:
Turner, Davies, Scharner, Salamon, Riegler, Barlov, Dürnitzhofer, Drljepan, Alexiev, Wisak, Scheidegger.
Náhradníci:
Valeš, Bartek, Beran, Jánoš, Mužík, Kadlec, Vala, Květ, Puskáč, Hůlka, Nový, Křapka.
Autoři: ,

EURO 2024: Los skupin, program zápasů, stadiony

Fotbalové EURO 2024 se bude hrát od 14. června do 14. července 2024 v deseti neměckých městech. Čtyřiadvacet účastníků bude rozděleno do šesti čtyřčlenných skupin. Čeští fotbalisté se v základní skupině střetnou s Portugalskem, Tureckem a Gruzií.

Česko - Portugalsko, Česko - Gruzie, Česko - Turecko
Mužstvo Z V R P S B
1. AC Sparta PrahaSparta 34 27 5 2 81:29 86
2. SK Slavia PrahaSlavia 34 25 7 2 72:24 82
3. FC Viktoria PlzeňPlzeň 34 21 6 7 75:39 69
4. FK Mladá BoleslavMl. Boleslav 34 13 8 13 51:55 47
5. FC Baník OstravaOstrava 34 13 7 14 50:48 46
6. 1. FC SlováckoSlovácko 34 12 8 14 45:50 44
Teplice
2:0 a 2:1
Liberec
Teplice
Hradec Králové
Hradec Králové
3:1 a 3:1
Olomouc
Mužstvo Z V R P S B
11. FK JablonecJablonec 33 8 13 12 42:48 37
12. Bohemians Praha 1905Bohemians 33 8 12 13 32:46 36
13. FK PardubicePardubice 33 9 7 17 34:47 34
14. MFK KarvináKarviná 33 7 8 18 37:58 29
15. SK Dynamo České BudějoviceČ. Budějovice 33 7 7 19 39:67 28
16. FC ZlínZlín 33 5 12 16 39:66 27
Mužstvo Z V R P S B
1. AC Sparta PrahaSparta 30 24 4 2 70:26 76
2. SK Slavia PrahaSlavia 30 22 6 2 62:23 72
3. FC Viktoria PlzeňPlzeň 30 19 5 6 67:33 62
4. FC Baník OstravaOstrava 30 13 6 11 48:39 45
5. FK Mladá BoleslavMl. Boleslav 30 12 8 10 50:46 44
6. 1. FC SlováckoSlovácko 30 11 8 11 39:40 41
7. FC Slovan LiberecLiberec 30 10 10 10 46:46 40
8. SK Sigma OlomoucOlomouc 30 10 7 13 40:45 37
9. FC Hradec KrálovéHradec Kr. 30 9 10 11 32:38 37
10. FK TepliceTeplice 30 9 9 12 31:40 36
11. Bohemians Praha 1905Bohemians 30 8 11 11 29:40 35
12. FK JablonecJablonec 30 6 12 12 35:45 30
13. FK PardubicePardubice 30 7 7 16 29:42 28
14. MFK KarvináKarviná 30 6 7 17 30:52 25
15. FC ZlínZlín 30 5 10 15 36:61 25
16. SK Dynamo České BudějoviceČ. Budějovice 30 6 6 18 34:62 24

1. až 6. tým postupuje do skupiny o titul, 7. až 10. tým bude bojovat v play off o Evropu a 11. až 16. tým se utká ve skupině o záchranu.

  • Nejčtenější

Sparta - Slavia 0:0, derby vládli brankáři, domácí hráli dlouho v deseti

11. května 2024  16:46,  aktualizováno  19:44

Ani v druhém jarním ligovém derby branka nepadla. A stejně jako v březnu Sparta dohrávala v deseti....

Na závěr kanonáda a čtyři góly Kuchty. Sparta obhájila titul, získá i pohár?

18. května 2024  16:08,  aktualizováno  20:19

Sparťanští fotbalisté jsou podruhé v řadě ligovými šampiony. Obhajobu mistrovského titulu si...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Sparta - Ostrava 2:1, dva body od titulu, oba góly vítězů dal Birmančevič

14. května 2024  18:37,  aktualizováno  20:51

Sparťanští fotbalisté jsou dva body od obhajoby titulu. Ve třetím kole nadstavby vydřeli vítězství...

Slavia - Plzeň 3:0, domácí se nevzdali, jejich naděje trvá. Pomohly rychlé góly

15. května 2024  18:39,  aktualizováno  21:33

Slávističtí fotbalisté ve třetím utkání ligové nadstavby doma porazili Plzeň 3:0 po gólech obránce...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Těžkooděnci v Boleslavi: domácí chtěli chránit majetek i hráče, policie se hájí

19. května 2024  12:20

Někteří fanoušci křičí: „Zkazili jste nám bezprostřední mistrovské oslavy!“ Policie se však po...

ONLINE: Teplice - Hradec Králové 0:0, Čerepkaiův gól kvůli ofsajdu neplatí

19. května 2024  14:31,  aktualizováno  15:14

Sledujeme online Teplice a Hradec Králové po úspěšném vystoupení v dosavadním play off skupiny o Evropu hrají její...

Zemřel Ivan Mráz, bývalý fotbalista a stříbrný olympionik z Tokia

19. května 2024  13:48

Krátce před 83. narozeninami zemřel v sobotu v Kostarice bývalý československý fotbalový...

Kadlecovi ukápla při rozlučce slza: Ani jsem nedoufal, že toho tolik dokážu

19. května 2024  13:09

Klub mu chtěl dopřát důstojnou rozlučku s kariérou na hřišti. Ještě naposledy si oblékl slovácký...

Jaká je Priskeho Sparta 2.0? Zůstala odolná, je jistější. A hlavně neprohrává

19. května 2024  12:50

Tu větu sparťanský kouč Brian Priske opakoval v průběhu obou mistrovských sezon fotbalové ligy hned...

Rozdáváme samoopalovací fluid ZDARMA
Rozdáváme samoopalovací fluid ZDARMA

Toužíte po dokonalé letní barvičce bez rizika spálení? Vyzkoušejte lehký přírodní samoopalovací krém na obličej i tělo od Manufaktury. Zapojte se...

Bohužel nám to nevyšlo, oznámili manželé Pagáčovi rozchod po šesti letech

Herečka Patricie Pagáčová (35) a dramaturg Tibor Pagáč (32) se rozešli po pěti letech manželství. Žádost o rozvod zatím...

Moderátorka Petra Křivková-Svoboda přišla při tragické nehodě o manžela

Moderátorka poledních zpráv televize Nova Petra Křivková-Svoboda (41) v neděli ztratila svého manžela Ondřeje Křivku...

Zemřel Vlastimil Harapes. Baletní mistr Národního divadla i českých filmů

Ve věku 77 let zemřel tanečník a herec Vlastimil Harapes. Dlouhá léta byl sólistou baletu Národního divadla. Zahrál si...

Anální sex je výzva. Nejvíc tabu je však v Česku jiná praktika, říká průzkum

Erotické hračky nepředstavují podezřelou exotiku, v ložnicích jsou jako doma. Ostatně jako masturbace. I orální sex....

Svěrák se na mě nedíval jen jako na hezkou buchtu, říká Radka Pavlovčinová

Jan Svěrák ji vidí jako robotku. Radka Pavlovčinová v nové hře filmového a teď už i divadelního režiséra hraje umělou...