Národní sportovní agentura, Česká unie sportu i hejtman Ústeckého kraje podporují The Most Fest
Národní sportovní agentura, Česká unie sportu i hejtman Ústeckého kraje podporují The Most Fest.
Co se chystá

Most – Srpnový festival The Most Fest, který se uskuteční u jezera Most, je v regionu hojně podporován. Získal také hned několik záštit, a to od kraje i sportovních agentur. Hlavní záštitu udělil hejtman Ústeckého kraje Jan Schiller.

Záštitu získal festival The Most Fest také od Národní sportovní agentury. Úkolem Národní sportovní agentury je vytvoření podmínek a podpory pro sport dětí a mládeže a jejich trenéry, dospělých a pro další rozvoj sportu. Agentura funguje i na mezinárodním měřítku, spolupracuje se sportovními organizacemi z jiných zemí a i s nadnárodními organizacemi v rámci oblasti sportu a jeho reprezentace.

Další záštitu udělila Česká unie sportu. Česká unie sportu je český spolek, který sdružuje sportovní a tělovýchovné svazy s celostátní působností. Garantem za Českou unii sportu je Vladislav Papranec. Hlavním posláním ČUS je vytvářet optimální podmínky ke sportovní činnosti ve sportovních klubech, tělovýchovných jednotách a národních sportovních svazech. Festival je také velkým podporovatelem sportu, proto pro všechny členy České unie sportu poskytnul padesátiprocentní bonus na vstupném.

Netradiční sportovně-hudební festival proběhne u mosteckého jezera v termínu od 11. do 14. srpna. Zažije barevný běh Rainbow Run i závod Dračích lodí. Vyroste tu i snowpark se sjezdovkou, na které profesionální lyžaři a snowboardisté předvedou své umění v exhibicích včetně ukázek akrobatického lyžování a snowboardingu. Kromě vodních atrakcí si návštěvníci užijí i exhibice v bojové aréně, ve které se představí zápasníci včetně kategorie smíšených bojových umění MMA. Připraven je také bohatý kulturní program. Návštěvníci se mohou těšit na přední kapely, DJ i divadelní spolky.

The Most Fest podporuje město Most a také vlastník pozemku Diamo, odštěpný závod PKÚ.

edeniky 3680

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru