Obchodní centrum VIVO! Hostivař stále udává trendy

Když se v roce 2000 slavnostně otevíralo obchodní centrum v pražské Hostivaři, šlo o teprve druhou stavbu svého druhu v České republice. Od té doby nabízí obchody, služby i kulturní zázemí již několikáté generaci Pražanů a nadále se nebojí inovací, nejnověji v oblasti ekologie a společenské odpovědnosti.

Nákupy, zábava i nezbytné služby – vše na jednom místě Obchodní centrum na Praze 10, které už více než dvě dekády stojí poblíž historického jádra Hostivaře ve Švehlově ulici, je důležitým poskytovatelem občanské vybavenosti, zábavy i služeb pro okolní hustě obydlenou městskou část. Největší část obchodní plochy zabírá kompletně zrekonstruovaná prodejna Albert Hypermarket, tahouny retailové nabídky jsou ale i populární řetězce jako TEDi, Pepco, Datart či Super zoo. Důležitou součástí centra jsou také služby, od poboček telefonních operátorů přes Českou poštu, banku až po Zásilkovnu.

Nesmíme zapomínat ani na gastronomii, které vévodí fusion restaurace Tenmanya, japonské sushi Fuji či klasické burgery z McDonald’s. V horních patrech obchodního domu vzniklo již při jeho výstavbě nejmodernější multikino v České republice, které převzala síť Premiere Cinemas a veškeré jeho sály kompletně vylepšila na technologii 4K promítání. V blízkosti kina vyrostla také pobočka oblíbené fitness sítě Form Factory, v níž mohou klienti navštěvovat skupinové lekce pod značkou Les Mills.

Pro společnou udržitelnou budoucnost lokality Majitel a provozovatel centra, kterým je rakouská realitní společnost IMMOFINANZ, se aktuálně zaměřuje zejména na oblast ekologie a udržitelného provozu. Renovací tak prošlo mimo jiné osvětlení uvnitř objektu i venku (LED svítidla s úsporou až 50 %), modernizace se dočkala i vzduchotechnika, poháněná kompletně zelenou energií od PRE, nebo výtahy. Protože centrum přímo sousedí s rekreačními lokalitami okolo říčky Botič a takzvaným Trojmezím, byly ve VIVO! Hostivař před letní sezónou nainstalovány speciální ptačí budky a pětice hmyzích domků, ve kterých se postupně zabydlují zvířecí návštěvníci z okolní přírody.

Kontakt:

www.vivo-hostivar.cz

Klíčová slova ČR-reality-trh-služby-firmy-Graffitti Networks Grafix-IMMOFINANZ

Oblast
Praha, Česká republika (ce)

Kategorie
Služby, cestovní ruch
Obchod, marketing
Stavebnictví, bydlení a reality

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.