TIP NA VÍKEND: Utečte před vedrem do sklepů duchcovského zámku
Foto: Ilona Kaulfuss
Co se chystá

Duchcov – Na Česko se valí vlna veder. Máme proto pro vás tip, který možná uvítají všichni ti, co horké dny zrovna nemusí. Vyrazte o nadcházejícím víkendu do sklepů duchcovského zámku, kde se zaručeně zchladíte. Pozor, jedná se o prostory, do kterých se návštěvník běžně nedostane. Pouze v sobotu 16. a v neděli 17. července tak máte možnost tuto příležitost využít.

Státní zámek Duchcov pořádá speciální prohlídky běžně nepřístupných prostor jako zpestření standardního programu. Prohlídky sklepů okoření průvodci zajímavým vyprávěním o historii zámku. Návštěvníky provedou místy, kde kdysi bývala zámecká kuchyně nebo divadlo. Projdou s nimi podzemní prostory pod hlavní budovou zámku a pod barokním křídlem, které je naproti kostelu.

1407duchcovkz2

Foto: Ilona Kaulfuss

Můžeme vám garantovat, že se při návštěvě sklepů nezpotíte a odnesete si zajímavý zážitek. Prohlídky se konají po oba dny vždy ve stejný čas, a sice v 10, ve 12.30 a v 15 hodin. Termín i čas je ale také možné zarezervovat na čísle 417 835 301. Vstupné pro děti ve věku 6-17 let je 40 korun, pro dospělé 90 Kč a snížené vstupné pro seniory, mládež a držitele průkazů ZTP je 70 korun. Děti do 5 let mají vstup zdarma.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru