Piknik u rybníka a pak nevšední divadlo. Otevírá se Letní scéna v Tvrzi Divice
Zdroj: Art2be s.r.o.
Co se chystá

Divice - Ve středu 20. července se otevřou brány Letní scény na hlavním nádvoří Tvrze Divice. Letos zde již po šesté nabídnou výběr nejlepších inscenací divadla Studio DVA a chybět nebude ani noční hororové představení MISERY se Zlatou Adamovskou v hlavní roli.

Až do 11. srpna můžete na tvrzi prožít krásné prázdninové odpoledne zakončené nevšedním divadelním zážitkem. Panská zahrada přímo vybízí k pikniku u rybníka nebo posezení na hrázi v přírodní kavárně, jedinečné dárky pro vaše blízké vám nabídnou na tradičním Jarmarku. Občerstvit se můžete také pod tvrzní věží v letním Hostinci a u stánků.

Přijeďte si do Divic na Lounsku užít tu pravou letní pohodu. Podrobný program a vstupenky na jednotlivá představení naleznete zde.

https://www.youtube.com/watch?v=XG5MzwtGan4

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru