OBRAZEM: Požáry, nehody, demonstrace. Podívejte se do světa z kostiček Lego. Můžete si tam i stavět
Foto: Oldřich Hájek
Výlety

Teplice - Výstavu z dánské stavebnice Lego již potřetí pro Teplice připravil sběratel Petr Šimr. Podívat se můžete do města složeného z tého populární plastové stavebnice. Najdete v něm výjevy jako z běžného života.

Letošní výstava obsahuje také ukázku Lego Wear a konfekce, z filmové tématiky výběr robotů z edice Lego Bionicle, Hero Factory a Lego Technic, dále stavby a postavy z filmů Frozen (Ledové království), Batman, Star Wars a Toy Story (Příběh hraček). Zastoupeny jsou sety s Lego Brickheadz, Lego Movie a Lego Ninjago Movie, ale také Mimoni, zámek Walt Disney, odvážná Vaiana, skulptury policisty, Bleska McQueena a vozidla agenta 007 a stavebnice Černý jestřáb nesestřelen, the Simpsons - Kwik-E_Market a the Simpsons House.

Nechybí ani velká vláčkodráha a výběr chrastítek, kostek a příslušenství edice Lego Baby Primo. Výstava nabízí rovněž dvě komfortně vybavené dětské herny s kostičkami Lego, potrvá v Jízdárně teplického zámku do 10. září 2022 a má speciální vstupné a otevírací dobu.

Dospěláci zaplatí stovku, děti od tří let 70 korun. Otevřeno je od úterý do neděle, vždy od 10 do 12 a od 13 do 17 hodin.

Vstup na výstavu je od Zahradního domu.

Fotogalerie

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru