Společnost FPT investuje v ČR, rozšiřuje svůj byznys a hledá posily

Vietnamská skupina FPT patří k předním globálním technologickým firmám. Nabízí široké portfolio ICT služeb, od datových center a telekomunikačních služeb přes softwarová řešení po konzultační činnost v oblasti digitalizace. V současné době má skupina zastoupení v 26 zemích v Asii, Evropě i na americkém kontinentě. Od roku 2004 firma působí na Slovensku, o 10 let později vstoupila také na český trh. S činnost skupiny a české pobočky se mohli seznámit i účastníci kulatého stolu věnovaného energetice (Czech-Vietnamese Energy Roundtable) konaného 29. června 2022 v rámci 7. zasedání mezivládní Česko-vietnamské smíšené komise pro hospodářskou spolupráci.

"Digitalizace je jedním z hybatelů vývoje. Společnost FPT nabízí řadu řešení v oblastí SAP řešení, řízení firemních procesů a automatizace, vývoje a testování aplikací či cloudové služby," vysvětluje Martin Mareš, Co-Managing Director FPT Czech, a dodává: „V ČR se specializujeme na SAP řešení a postupně rozšiřujeme svůj záběr v oblasti nově vznikajících technologií.“

FPT Group má po celém světě více než 37.000 zaměstnanců. Na Slovensku a v Česku jejich počet již přesáhl čtyři stovky a společnost dále roste. "Na Slovensku patří FPT k nejatraktivnějším zaměstnavatelům řadu let za sebou, o čemž mj. svědčí opakované vítězství v anketě Najzamestnávatel. V české pobočce chceme tohoto příkladu následovat, a věříme, že se nám podaří přilákat další talenty z řad ICT odborníků," uzavírá Mareš.

O společnosti

Více o FPT Czech na https://www.fpt.sk/fcz/

Fpt Czech s.r.o. založil tým zkušených SAP konzultantů v roce 2014. Už od začátku úzce spolupracovali s jejich kolegy z Fpt Slovakia s.r.o. a podařilo se jim vyvinout kvalitní služby v oblasti SAP. Nyní rozšiřují jejich zaměření na oblasti jako Salesforce, Service Now a Success Factors. FPT Czech je součástí celosvětového korporátu Fpt Software, který patří k TOP 100 outsourcingovým IT společnostem na světě s pobočkami v Evropě, Asii, Americe a Austrálii.

Klíčová slova ČR-Vietnam-Slovensko-počítače-komunikace-služby-software-firmy-FPT

Oblast
Praha, Česká republika (ce)

Kategorie
Služby, cestovní ruch
IT, telekomunikace

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.