Intelly spouští 20. července 2022 inovativní platformu pro investice do nemovitostí

Intelly spouští 20. července 2022 inovativní platformu pro investice do nemovitostí Foto: BusinessWire

Intelly spouští 20. července 2022 inovativní platformu pro investice do nemovitostí Foto: BusinessWire

Ismet Tasceken, generální ředitel fintechové společnosti Intelly, spustil novou, očekávanou investiční platformu, která využívá technologii tokenizace založenou na blockchainu, aby zpřístupnila investování do nemovitostí všem.

Blockchainová fintechová společnost Intelly spouští 20. července platformu pro investice do nemovitostí na bázi frakčního NFT (F-NFT). Investoři získají přístup k investicím do nemovitostí po celém světě pomocí tokenu INTL společnosti Intelly, který jim umožní nakupovat frakční nemovitostní aktiva na její decentralizované platformě pro investice do nemovitostí. Společnost Intelly úspěšně dokončila počáteční nabídku mincí na začátku roku 2022 a založila burzu Intelly Exchange - likvidní trh s nemovitostmi, na kterém mohou investoři obchodovat s F-NFT, jejichž cenu určují účastníci trhu na základě ziskovosti podkladového aktiva. Na burze budou kótovány projekty z rezidenčního, komerčního a podnikatelského sektoru, jako je značkový plážový klub nebo restaurace, které jsou tokenizovány prostřednictvím F-NFT, což investorům umožní přecházet mezi investicemi během několika sekund v závislosti na jejich ochotě riskovat.

Transformace investic do nemovitostí pomocí technologie blockchain

Generální ředitel společnosti Intelly Ismet Tasceken k tomu uvedl: "Vynikající podnikatelské prostředí ve Švýcarsku poskytuje stabilitu a předvídatelnost, které jsou nezbytné pro fintech společnosti, jež jsou aktivní v oblasti transformace aktiv, jako jsou nemovitosti, pomocí technologie blockchain. Přestože hodnota realitního sektoru nyní přesahuje 3.7 bilionu dolarů, trpí toto odvětví neefektivitou, která ho trápí již desítky let. Plánujeme využít naše více než 30leté zkušenosti, kontakty v oboru a sílu blockchainu k uvolnění potenciálu nové éry investování do nemovitostí."

Trh s tokenizací by měl do roku 2030 dosáhnout 9,2 miliardy USD

Investice do nemovitostí je z dlouhodobého hlediska výnosná, ale vyžaduje značný počáteční vklad, což může být pro mnoho investorů překážkou vstupu. Platforma F-NFT společnosti Intelly eliminuje mnoho kroků potřebných k účasti na investování do nemovitostí. Jednotný ekosystém společnosti Intelly propojuje fyzický svět se světem virtuálním a připojuje se k rychle rostoucímu trhu tokenizace, který by měl do roku 2030 dosáhnout 9,2 miliardy USD. Tasceken poznamenal, že platforma zahájí obchodování 20. července: "To, co Intelly odlišuje od konkurence, je dokonalost její vlastní technologie v kombinaci s hloubkou jejího průniku do odvětví. To v kombinaci s naší finanční silou, zkušenostmi a vizí zajistí, že prostřednictvím tokenizace investic do nemovitostí vytvoříme pro naše klienty ziskové příležitosti."

Fotky / multimediální galerie je dostupná na: https://www.businesswire.com/news/home/52780911/en

Kontakt:

Carlos R. Tuzun

contact@intelly.tech

https://intelly.tech

Zdroj: Intelly

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

(BW)

Klíčová slova Švýcarsko-finance-reality-počítače-Intelly

Oblast
Evropa, EU, NATO (es)

Kategorie
Finance, ekonomika
IT, telekomunikace
Stavebnictví, bydlení a reality

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.