Sociální sítě
Nahoru

Metamorfóza Bulgari Serpenti Viper pokračuje

Pokrok někdy znamená vrátit se zpátky k samým základům. Přesně tak je to i v případě kolekce šperků Serpenti Viper 2022, která je nejnovější, hypnotickou kapitolou v příběhu ikonického hada Bulgari.

Od svého debutu ve 40. letech minulého století předvádí nejznámější ikona značky Bulgari svou neustále se měnící podobu a nekonečnou transformaci. Ta se během let postupně rozvíjí od prvních stylizovaných verzí tubogas až po moderní a dokonalý design Serpenti Viper.

V nejnovějším zpracování se proslulá linie šperků Serpenti Viper zbavuje zdobných prvků a odkrývá svou autentickou, prvotní krásu. Kolekce pro rok 2022 působivě pracuje se základním a výrazným tvarem, soustředí se na sílu designu a pohrává si s nejčistší interpretací kouzelného stylu Serpenti.

Jeden výrazný a ikonický designový prvek, tři druhy zlata v různých osazeních, a nekonečné možnosti stylingu. Šestice nových kousků, svěžích variací ikonického náramku Serpenti Viper a prstenu, oslňuje svým svůdným monochromatickým designem z 18karátového žlutého, růžového či bílého zlata. Šperky nadchnou jedinečnou kombinací výrazného geometrického stylu a smyslných křivek. Ta je výsledkem originálního umění šperkařských mistrů značky Bulgari, pod jejichž rukama vznikají z vnitřní spirály zlata tyto úžasné kousky.

Jedná se o delikátní proces, díky kterému šperky Serpenti vynikají specifickou pružností a poddajností. Vůbec poprvé je součástí šperku také jedinečný certifikát, potvrzující etický původ zlata použitého k výrobě. Od ledna 2022 je totiž 100 % šperkařské produkce značky Bulgari oficiálně vyrobeno ze zlata z plně dohledatelných zdrojů. Jedná se o výjimečný milník společnosti Bulgari na cestě udržitelného luxusu.

Novinky Serpenti Viper se hodí pro každou příležitost. Můžete je nosit samostatně nebo dle vlastního vkusu působivě kombinovat. Skvěle se nosí a sednou jako druhá kůže.

Protože ikona Serpenti se neustále vyvíjí a mění, přichází na scénu také uhlazený a třpytivý náhrdelník z 18karátového růžového zlata, plně zdobený diamantovým pavé v hodnotě přesahující 40 karátů. Ten dodává kolekci ještě bohatší třpyt plný elegance. Okouzlí působivými liniemi, které jsou prosycené smyslností, a spojují kouzlo jednoduchého motivu s nadčasovou elegancí oblíbených drahých kamenů. Jedná se o dokonalý kousek, který rozzáří každou příležitost svou ikonickou sofistikovaností a nekonečnými možnostmi nošení.

Šperky s typickými obtáčejícími se liniemi nadchnou originálním a zároveň i nadčasovým designem. Jsou jako kouzelné brnění, které dodá svému majiteli sebedůvěru a sílu. Nechte se okouzlit působivou silou ikony Serpenti, která díky svému neodolatelnému kouzlu boří genderové a věkové hranice a povznáší se nad trendy.

Více z rubriky Klenoty

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.