Spojte se s námi


Různé

Borna Čorič vs. Tallon Griekspoor: Preview a tipy na sázení

Velmi zajímavé utkání slibuje souboj Borny Čoriče a Tallona Griekspoora. Mírným favoritem na postup do čtvrtfinále je nizozemský tenista, který se dostává do optimální formy. S Chorvatem jej ale nečeká jednoduchý duel.

Publikováno

dne

Velmi zajímavé utkání slibuje souboj Borny Čoriče a Tallona Griekspoora. Mírným favoritem na postup do čtvrtfinále je nizozemský tenista, který se dostává do optimální formy. S Chorvatem jej ale nečeká jednoduchý duel.

Borna Čorič je pětadvacetiletý tenista z Chorvatska. Na žebříčku ATP jej aktuálně najdeme na 183. místě. Jeho kariérním maximem je ovšem dvanáctá příčka z listopadu roku 2018. Na vině žebříčkového propadu je více než roční pauza způsobena zdravotními komplikacemi.

Návrat po zranění nebyl úplně ideální, ale s postupem času se jeho výkony rapidně zlepšují. V polovině června ovládl turnaj v Parmě, přičemž za zmínku stojí především skalpy Dušana Lajovice a Eliase Ymera.

V prvním kole na turnaji v Hamburku se utkal s Laslem Djerem. Úvodní sadu vyhrál srbský hráč poměrem 6:1. Když ve druhém setu Djere vedl 4:2 a 40:15 při svém podání, vše nasvědčovalo tomu, že postoupí. Jenže opak se stal pravdou a Čorič druhý set vyhrál v tiebreaku a ve třetím dějství už byl jednoznačně lepším hráčem.

Jeho středečním soupeřem bude Tallon Griekspoor. Šestadvacetiletý tenista původem z Nizozemska je na žebříčku ATP na 47. místě, což je jeho kariérní maximum. Jeho nejoblíbenějším povrchem je antuka, na níž minulý rok vyhrál šest challengerových podniků.

Další přidal minulý týden, když triumfoval na domácím turnaji v Amersfoortu. Dobrou formu potvrdil i v úvodním kole v Hamburku, kde jeho soupeřem byl dánský tenista Holger Rune. Griekspoor vyhrál po svém prvním servisu 89% výměn, což bylo klíčem k úspěchu. Navíc si vytvořil devět brejkbolových příležitostí, zatímco Rune se dostal jen ke třem.

Papírovým favoritem na postup do čtvrtfinále je tedy Nizozemec, který by jistě rád vyhrál první vzájemné utkání těchto hráčů. Pokud předvede podobný výkon jako v úterý, s největší pravděpodobností zvítězí.

Tip na sázení | Griekspoor vyhraje v kurzu 1.65 u Tipsportu

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.