Spojte se s námi


Různé

Albert Ramos-Vinolas vs. Dominic Stricker: Preview a tipy na sázení

Osmifinále turnaje v Gstaadu nabídne duel mezi Albertem Ramosem-Vinolasem a Dominicem Strickerem. V souboji dvou levorukých tenistů je zaslouženě favoritem na postup Španěl, který by měl zvítězit ve dvou setech.

Publikováno

dne

Osmifinále turnaje v Gstaadu nabídne duel mezi Albertem Ramosem-Vinolasem a Dominicem Strickerem. V souboji dvou levorukých tenistů je zaslouženě favoritem na postup Španěl, který by měl zvítězit ve dvou setech.

Albert Ramos-Vinolas oslavil v lednu již 34. narozeniny. I přesto se ale i nadále udržuje mezi širší světovou špičkou, konkrétně jej na žebříčku ATP můžeme v současné chvíli naleznout na 40. místě.

Jeho nejoblíbenějším povrchem je antuka, na níž získal všechny své dosavadní trofeje. V roce 2019 dokonce opanoval právě podnik v Gstaadu. Letos by na to jistě rád navázal, ovšem vzhledem k hvězdnému obsazení jej nečeká nic jednoduchého.

Minulý týden si Ramos-Vinolas zahrál na turnaji ve švédském Bastadu. V prvním kole si bez větších obtíží poradil s kvalifikantem Etcheverrym po setech 6:3 a 6:3. Ve druhém kole už ale byl nad jeho síly krajan Carreno-Busta, který se nicméně na vítězství pořádně nadřel (4:6, 7:6 a 7:5).

Ve čtvrtek bude jeho soupeřem teprve devatenáctiletý rakouský tenista Dominic Stricker. Toho můžeme aktuálně na žebříčku ATP naleznout na 180. pozici, ale v blízké budoucnosti se dá očekávat rapidní vzestup.

Stricker totiž patří mezi největší talenty, kteří se pohybují na okruhu ATP. Antuka ovšem nepatří mezi jeho oblíbené povrchy, letos na ní odehrál devět zápasů a pouze třikrát zvítězil. Jeho největší zbraní je výborný servis.

Je pochopitelné, že v prvním vzájemném klání těchto hráčů je favoritem Španěl. Pokud předvede jeden ze svých obvyklých výkonů, měl by se radovat z postupu mezi osm nejlepších.

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.