Spojte se s námi


Různé

Dominic Thiem vs. Juan Pablo Varillas: Preview a tipy na sázení

Čtvrtfinále turnaje ve švýcarském Gstaadu nabídne utkání mezi Dominicem Thiemem a Juanem Pablem Varillasem. Papírovým favoritem na postup do semifinále je Thiem, který by měl první vzájemné utkání opanovat.

Publikováno

dne

Čtvrtfinále turnaje ve švýcarském Gstaadu nabídne utkání mezi Dominicem Thiemem a Juanem Pablem Varillasem. Papírovým favoritem na postup do semifinále je Thiem, který by měl první vzájemné utkání opanovat.

Dominic Thiem je osmadvacetiletý rakouský tenista. Na žebříčku ATP se nachází až na 274. místě, což je ovšem zapříčiněno více než devítiměsíční vynucenou pauzou. Jeho kariérním maximem je třetí příčka z března roku 2020.

Návrat po zranění nebyl optimální, Rakušan úvodních sedm zápasů kalendářního roku 2022 prohrál. První větší úspěch přišel na turnaji v Bastadu, kde Thiem prošel až do čtvrtfinále. V něm ale nestačil na Sebastiana Baeze, pozdějšího finalistu.

Už teď je jisté, že výsledek z minulého týdne minimálně vyrovná. Zajistil si to výhrami nad Hugem Gastonem a Federicem Delbonisem. S druhým jmenovaným musel v tiebreaku první sady odvracet dva setboly, ale zvládl to a utkání vyhrál po setech 7:6 a 6:3.

V pátek bude jeho soupeřem Juan Pablo Varillas. Šestadvacetiletý tenista z Peru většinou hraje na turnajích kategorie challenger, čemuž pochopitelně odpovídá i jeho postavení na žebříčku ATP – 115. místo.

V Gstaadu nicméně našel recept na Itala Lorenza Sonega, načež si připsal i skalp Španěla Roberto Bautisty-Aguta. Zajímavostí je, že v obou zápasech musel o osudu první sady rozhodnout až tiebreak.

Papírovým favoritem na postup je Dominic Thiem. Pokud naváže na své výkony z poslední doby, postup do semifinále by si měl pohlídat. Na jeho postup je vypsán kurz 1.40, kdežto na jeho výhru 2:0 je kurz 2.12.

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.