Spojte se s námi


Různé

Maryna Zanevska vs. Bernarda Pera: Preview a tipy na sázení

22. července se od 13 hodin odehraje semifinálové utkání antukového turnaje v německém Hamburku, mezi Marynou Zanevskou z Belgie a Bernardou Perou z USA. Favorizovaná Pera na světovém žebříčku aktuálně okupuje 81. příčku, soupeřka je o 9 pozic výše.

Publikováno

dne

22. července se od 11 hodin odehraje semifinálové utkání antukového turnaje v německém Hamburku mezi Marynou Zanevskou z Belgie a Bernardou Perou z USA. Favorizovaná Pera na světovém žebříčku aktuálně okupuje 81. příčku, soupeřka je o 9 pozic výše.

Maryna Zanevska je 28letá hráčka z Belgie. Za dosavadní kariéru posbírala 14 ITF titulů a 1 WTA z letošního turnaje v polské Gdyni. Bilance v aktuální sezoně je kladná, konkrétně 13:11.

Tady na turnaji v prvním kole přešla přes světovou 113 Tomovou v poměru 2:1 na sety. Druhé kolo jí postavilo do cesty Rumunku Ignatikovou, která je až ve druhé polovině druhé stovky žebříčku.

Bernarda Pera zažívá výbornou sezonu a zejména pak na antuce, kde se aktuálně může pyšnit bilancí 17:6, celkově v sezoně pak 21:13.

Opanovala 2 turnaje ITF a jeden „velký“ turnaj v Budapešti. Všechny 3 trofeje jsou z antuky. V Hamburku v 1. kole vyprovodila Ruse z Rumunska a ve druhém Švýcarku Zuger.

Obě utkání byla jasně v režii Američanky a měla jasný průběh. Pera má skvělou formu. Před Hamburkem ovládla turnaj v Budapešti. Na antuce má aktuálně na kontě 9 vyhraných utkání v řadě a to bez ztráty jediného setu.

Vzhledem k povrchu na kterém se hraje a aktuální formě, je Američanka favoritkou naprosto právem. Natahuje vítěznou šňůru, na které aktuálně visí 9 utkání a věřím, že přidá i to desáté a opět poměrem 2:0.

Tip na sázení | Bernarda Pera vyhraje 0:2 v kurzu 1,96 u Tipsportu

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.