Neuvěřitelně jednoduché řešení pro váš trávicí systém! Zbavte se problémů s vyprázdňováním za pouhých 30 minut!


Trávení představuje velmi složitý proces, a trávicí systém tvoří komplexní mechanismus. Pokud je tento proces narušen, ovlivňuje to i celkové zdraví, protože tělu chybí potřebné živiny.

K tomu, aby se předešlo těmto problémům, je doporučeno provádět očistné kúry alespoň dvakrát ročně. Během těchto kúr by měly být konzumovány pouze zdravé potraviny, převážně syrové ovoce, zelenina a potraviny bohaté na vlákninu. Tato strava pomáhá odstranit nestrávené nebo špatně strávené zbytky potravy a další toxiny z těla. Tímto nenáročným způsobem lze podpořit regeneraci buněk, zhubnout a celkově optimalizovat zdraví.

Recept na nápoj na rychlé pročištění střev využívá jablka a citrony, které patří mezi nejmocnější ingredience pro čištění střev.

Postup je následující:

  1. Odšťavněte několik jablek, abyste získali přibližně 2 až 2,5 dcl čerstvé šťávy.
  2. Vymačkejte šťávu z 1 citronu.
  3. Smíchejte obě šťávy a máte hotový pročišťující nápoj.

 

Užívání
Tento nápoj by měl být vypit čerstvý, ideálně před snídaní na prázdný žaludek, nebo mezi snídaní a obědem, a poté opakovat tento proces během 3 následujících dní. Pro ještě intenzivnější efekt lze kúru provést dvakrát denně. Alternativně můžete během dne mezi jídly vypít vlažnou vodu s citrónovou šťávou a trochou medu.


 

 

NEPŘEHLÉDNĚTE

loading…

MOHLO BY VÁS TAKÉ ZAJÍMAT

1 odpověď

  1. adamkratochvil napsal:

    ja si pomaham od roku 1993, ze pokial je to co len trochu mozne si urobim kazdy den za misku greckeho salatu – tretina uhorky hadovky, polovica spicatej zelenej papriky, jedna rajcina, polka cervena cibula, 3 lyzice olivovy olej, pol lyzicky susene oregano a do pol hodinu sedim na “trone” :)))!…kto chce moze si pridat syr feta…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Spočítejte *