„Kim a Pete se rozhodli, že budou jen přátelé. Mají jeden pro druhého hodně lásky a respektu, ale zjistili, že vzdálenost a nabité programy jim velmi ztěžují možnost udržet svůj vztah,“ cituje web Page Six zdroj blízký slavnému páru. Jak je zde naznačeno, důvodů z rozchodu bylo víc. Především na sebe ale hrdličky, které navíc dělí i věkový rozdíl, nemají zkrátka tolik času.

Pete má teď plné ruce práce s natáčeím filmu v Austrálii, zatímco Kim má svůj byznys v Los Angeles, kde ji drží také její početná rodina - především péče o děti, co dostaly tato jména: North West (9), Saint West (6), Chicago West (4) a Psalm West (3). Má je s rapperem Kanye Westem (45), s nímž se právě rozvádí. Občas to mezi nimi vypadá na pořádnou Itálii, ale podle posledních zpráv se jim podařilo zakopat válečnou sekeru a domluvit se na střídavé péči. 

S Petem se Kardashianová seznámila pár měsíců po odloučení s manželem. Společně vystupovali v říjnu 2021 ve scénce v populárním pořadu SNL a zahráli si Jasminu a Aladdina ze známé pohádky. V rámci scénky se i políbili. A právě tam přelétla pověstná první jiskra. Kim se v rodinné show The Kardashians (vysílané na Hulu) svěřila, že cítila jiskření a chtěla zkusit něco nového.

Nejprve se dvojice jen malinko oťukávala a zřejmě nečekali nic vážného, ale v listopadu už oznámili, že jsou oficiální dvojicí. Zřejmě přišla láska, jenže bohužel nepřežila... 

A to teprve letos v dubnu spolu poprvé vyrazili do společnosti jako pár. Právě na premiéře nového pořadu slavného klanu Kardashianek. V květnu se spolu též objevili na Met Gala, kde na sebe Kim upozornila především róbou. Vzala si totiž ikonické šaty Marilyn Monroe (†36), čímž mnohé pořádně namíchla. 

S Petem ještě nedávno řádili na dovolené na Tahiti a zdálo se mezi nimi vše v nejlepším možném pořádku. Davidson si dokonce rozuměl i s dětmi své partnerky a nechal si jejich iniciály vytetovat na krk. Zda si je tam nechá i nadále, když už s Kim není, to je ve hvězdách. 

Video
Video se připravuje ...

Jak si zaplést obrácený cop, který nosí Kim Kardashianová nebo Bella Hadidová? David Hanuš

Fotogalerie
105 fotografií