Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

SOUHRN 2. KOLA: Liberec přejel Teplice, Slavia rozstřílela Zlín

Plzeň v druhém kole první ligy doma udolala Pardubice 2:1 a po úvodní remíze v Teplicích poprvé v nové sezoně nejvyšší soutěže zvítězila. Tabulku vede Liberec, který rozdrtil Teplice 5:1 a i napodruhé vyhrál. Nováček z Brna nečekaně uspěl v Olomouci a zůstává neporažen. Bohemians 1905 v přestřelce remizovali 3:3 s Ostravou.

Radost fotbalistů Slavie
zdroj: ČTK autor: Vondrouš Roman

Slavia Praha - Zlín 4:1

Fotbalisté pražské Slavie si připsali první vítězství a body v sezoně. Po prohře s Hradcem Králové si v Edenu poradili se Zlínem 4:1. Dva góly dal David Jurásek. Neproduktivní Zlínští dohrávali po vyloučení kapitána Václava Procházky v deseti a mají po dvou kolech na kontě jeden bod za bezbrankovou remízu s Mladou Boleslaví.

Dynamo České Budějovice - Sparta Praha 0:2

První výhru pod novým trenérem si připsali fotbalisté pražské Sparty. S Českými Budějovicemi si poradili 2:0. O výsledku rozhodla již první polovina utkání, ve které skóroval Casper Höjer a Tomáš Čvančara. 

FK Mladá Boleslav - FK Jablonec 2:2

Jablonečtí fotbalisté mají z druhého zápasu 1. ligy první bod po remíze 2:2 na hřišti Mladé Boleslavi. To Boleslavští odehráli druhé nerozhodné utkání v řadě, po výsledku 1:1 se Zlínem jim dnešní výsledek vystřelil trefou v 78. minutě Daniel Mareček.

1. FC Slovácko - FC Hradec Králové 1:0

Hradečtí "Votroci" nedokázali ve druhém kole navázat na úvodní výhru proti Slavii. O vítězství Slovácka rozhodla jediná branka, kterou v úvodu druhého poločasu vsítil Vlastimil Daníček. Slovácko tak Východočechy porazilo již potřetí v řadě. (https://sport.ceskatelevize.cz/clanek/fotbal/1-liga/zbrojovka-se-napodruhe-o-vyhru-pripravit-nenechala-olomouc-nepotvrdila-body-z-bazalu/62ee9bf843b414b57493f424)

Olomouc - Brno 0:2

Brno překvapivě vyhrálo v Olomouci 2:0. Nováčka nejvyšší soutěže poslal ve 20. minutě do vedení Jakub Řezníček a pojistku přidal v 70. minutě Michal Ševčík. Zbrojovka poprvé po návratu mezi elitu zvítězila a drží neporazitelnost v nové sezoně. V Olomouci v lize vyhrálo Brno po 20 letech.

Liberec - Teplice 5:1

Slovan doma deklasoval Teplice 5:1 a po výhře v premiéře na Spartě si připsal druhé vítězství v sezoně. Čtyři branky vstřelili hráči hostující ze Slavie, třikrát se trefil nizozemský křídelník Mick van Buren a jednou ukrajinský stoper Maksym Talovjerov. Jediný úspěch hostí zaznamenal Jakub Urbanec a se třemi góly se dělí s van Burenem o vedení v tabulce střelců.

Plzeň - Pardubice 2:1

První výhru si připsali fotbalisté Plzně. Skóre na domácím hřišti otevřel již v 21. minutě Jan Kliment. Pardubičtí však po změně stran dokázali srovnat a až v posledních patnácti minutách rozhodl Havel. Plzeňští si s Východočechy nakonec poradili 2:1. 

Bohemians - Ostrava 3:3

"Klokani" přišli proti Ostravě o dvoubrankový náskok. Hosty dostal v Ďolíčku do vedení Nemanja Kuzmanovič, ale Bohemians trefami Petra Hronka, Romana Květa a Antonína Křapky během úvodních 22 minut skóre otočili. Za Baník se po změně stran prosadili Jiří Klíma a střídající Muhamed Tijani.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články