Teprve v dubnu se přivdala do rodiny a už dělá problémy! Zdroj z blízkosti klanu Beckhamových prozradil listu Page Six, že je to u nich doma značně napjaté. Novomanželka Nicola a tchyně Victoria se totiž údajně nemohou vystát.

Nicola Peltzová Beckhamová se na jaře během opulentní veselky provdala za nejstaršího syna Victoriea Davida(47) Beckhamových, Brooklyna(23). Už před svatbou ale vztahy v rodině údajně nebyly vůbec ideální. 

Největší potíže má prý s nevěstou svého synka bývalá členka Spice Girls, zpěvačka a módní návrhářka Victoria. „Nemohou se vystát a nemluví spolu,“ prozradil zdroj. „Příprava na svatbu byla strašná.“

Herečka a dcera newyorského miliardáře Nelsona Pelze Nicola prý nechtěla ani slyšet o tom, že by se její tchyně podílela na plánování svatby. Všechno si chtěla zařídit sama a Victorii o ničem neříkala. „Komunikace byla minimální,“ tvrdí zdroj. 

Rozpory jsou tak velké, že vstoupily mezi Brooklyna, který se živí jako model, a jeho rodiče. „Už několik měsíců spolu moc nemluvili,“ uvedl zdroj. Rodiče prý naštvalo i to, když jejich poblázněný synek sdílel obálku časopisu Tatler s Nicolou, kde ji titulovali jako „novou paní Beckhamovou“. Brooklyn dokonce po svatbě přijal příjmení své milé a stal se Brooklynem Peltzem Beckhamem.

Podle zdrojů z okolí rodiny Nicola na svou slavnou tchyni žárlí. Chtěla si proto užít co nejvíce z pozornosti, která se na ni upínala v období kolem svatby. 

Video
Video se připravuje ...

Svatba u Beckhamových: Malá Harper jako sladká družička! Profimedia.cz

Fotogalerie
151 fotografií