Sociální sítě
Nahoru

Louis Vuitton kolekce Empreinte

Nadčasová kolekce šperků Louis Vuitton Empreinte se rozrůstá o nové kousky, které nás berou na cestu za objevováním svého vlastního já a osobního vkusu.

Kolekce Empreinte vznikla v roce 2004. Najdeme v ní snadno rozpoznatelné šperky, které vychází z ikonických designových kódů módního domu Louis Vuitton. V letošním roce otevírá Francesca Amfitheatrof, umělecká ředitelka hodinářské a šperkařské sekce Louis Vuitton, novou kapitolu kolekce Empreinte. Na scénu přichází originální a výrazné kousky, plné moderního stylu.

Šperky pro ženy i muže z 18karátového žlutého, bílého či růžového zlata odráží design typických cvoků z kufrů značky Louis Vuitton. Najdeme na nich také proslulé iniciály LV, které v roce 1896 navrhl Georges Vuitton, a vyřezávané kvítky Monogramu.

Prokládané prsteny a náramky představují alegorii láskyplného vztahu a podobají se koženým řemenům, které obepínají legendární zavazadla oblíbeného módního domu. Ikonické čtyřlisté kvítky zdobí medailony, které se promění v dokonalé moderní talismany. Jsou zavěšeny také na náramcích, a s každým pohybem rozehrávají svůj jemný tanec.

Velmi všestranný design má dlouhý náhrdelník, který se snadno promění ve vrstvený náramek či náhrdelník s několika vrstvami. Působivý styl mají tvarované kruhové náušnice i klipy na ucho z růžového zlata, zdobené diamanty. Lze je nosit samostatně nebo originálně vrstvit a kombinovat.

Kolekce šperků Louis Vuitton Empreinte má velmi osobitý styl. Svými čistými liniemi a jasnými rysy je dokonalou ódou na cestování.

Více z rubriky Klenoty

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.