Fotokalendáře a fotoknihy? Ideální dárky pro kamarádku

Chcete obdarovat svou blízkou kamarádku něčím, co ji potěší, překvapí i dojme? Vsaďte na fotokalendáře a fotoknihy. Vytvoříte je své přítelkyni na míru a od píky. Abychom vás přesvědčili o tom, že se doopravdy jedná o skvělý dárek, připravili jsme si seznam důvodů, proč jsou fotokalendáře a fotoknihy ideální.

Neustálá připomínka společně strávených chvil

S fotokalendářem bude mít vaše kamarádka veškeré vaše společné fotografie neustále na očích a bude se jimi moci kochat kdykoliv. Nezáleží na tom, zda má vaše přítelkyně radši stolní kalendáře, nebo dává přednost těm nástěnným. Fotokalendáře se totiž vyrábí v obou variantách. 

Zdroj foto: GaudiLab / Shutterstock.com

Design si uzpůsobte na míru

Stačí tedy vybrat formát kalendáře, zvolit si ten správný design a následně do šablony nahrát vámi vybrané fotografie. Jakmile bude fotokalendář hotový, dorazí na vámi vybranou adresu. To stejné platí i o fotoknihách. I ty si totiž zcela uzpůsobíte svým preferencím. Zvolíte si preferovaný rozměr, vazbu i design celé knihy. Až bude fotokniha hotová, dorazí vám přímo domů.

Nízká cena a dárek, který nadchne

Pokud vás výroba pohltí, určitě se vám vyplatí sledovat akce na fotoknihu i kalendáře. Jejich vyhotovení vás sice nebude stát měsíční výplatu, dokonce investici do nich ani nepocítíte na svých měsíčních výdajích, ale každý rád ušetří. Navíc vám garantujeme, že vaše kamarádka promyšlenou fotoknihu či fotokalendář ocení a bude z takového dárku nadšená.

Obdarujte svou blízkou přítelkyni dárkem, který bude osobní, s přidanou hodnotou a vyhotoven dokonale na míru. Čím více si s výběrem fotografií a designu dáte záležet, tím lepší bude výsledek a tím větší radost bude kamarádka z dárku mít. Buďte originální, neztrácejte čas a dejte se do tvoření.

 

Mohlo by se vám líbit...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *