Na výjezdu z Děčína směrem na Ústí došlo k vážné dopravní nehodě. Policie hledá svědky
ilustrační foto
Ústí nad Labem

Děčín - V sobotu 30. července v čase 8:30 - 8:45 hodin došlo v Děčíně V na silnici I/62 na výjezdu na Ústí nad Labem k vážné dopravní nehodě. Na ulici Ústecká u křižovatky Kotva se srazila dvě protijedoucí vozidla, jednalo se o stříbrnou Škodu Fabia Combi a červený VW Caddy.

"Žádáme členy osádky bílého autobusu tovární značky SETRA, kteří by mohli být svědky situace zejména před nehodou a během této nehody, ale i další svědky tohoto okamžiku o svědectví nebo poskytnutí záznamů z palubních kamer," obrací se na veřejnost policejní mluvčí Eliška Kubíčková.

Veškeré poznatky k nehodě lze sdělit PČR KŘP Ústeckého kraje, Službě kriminální policie a vyšetřování Děčín, tel. 974 432 498, mob. 727 838 382 nebo na linku 158.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru