Eva Burešová je dvojnásobnou matkou. Přemkovi Forejtovi porodila syna, dali mu netradiční jméno

Oblíbená herečka Eva Burešová přivedla na svět druhého potomka.

Eva Burešová porodila. Na svět přivedla zdravého chlapečka

Hvězda seriálu ZOO Eva Burešová a její přítel Přemek Forejt se dočkali prvního společného potomka. Známá herečka v pondělí přivedla na svět zdravého chlapečka, pro kterého vybrali neobvyklé jméno. Burešová se stala maminkou už podruhé. Z předchozího vztahu má pětiletého syna Nathaniela.

Radostnou zprávou se jako první pochlubil na sociálních sítích novopečený tatínek. Jeho příspěvek pak sdílela i Burešová. „Tak drobná, přitom tak silná a statečná. Jsem na tebe tak pyšný, jak jsi to celé zvládla. Jsem šťastný za to, co společně máme. Trojka už je na světě a už se nemůžeme dočkat, až budeme všichni spolu. Miluji vás, rodinko moje,“ vzkázal své milé na Instagramu známý šéfkuchař.

Prozradil také, jak chlapce pojmenovali. „Tak už jsi tu také. Tristan William Forejt,“ napsal.

Pod příspěvkem známé dvojice se začaly okamžitě sypat stovky gratulací. K narození miminka jim poblahopřáli moderátorka CNN Prima NEWS Eva Hecko Perkausová, Eva Decastelo, Adéla Gondíková nebo písničkář Voxel. „Datum jako Napoleon. Hodně zdravíčka a štěstíčka do života,“ popřáli zamilovanému páru také jejich fanoušci.

Eva se poprvé stala maminkou v roce 2017, kdy na svět přivedla syna Nathaniela. Přemek má z předchozího vztahu dceru Stellu.

Že je Burešová těhotná, se svěřila na sociálních sítích teprve začátkem dubna, kdy sdílela společnou fotografii s partnerem a napsala krátký komentář: „Bude nás pět.“ Poté zprávu potvrdila také redakci Showtime. „Nečekala jsem to. Jsem strašně šťastná, protože si myslím, že to je to nejkrásnější, co může ženu, která chce mít děti, potkat. Jsem nesmírně šťastná, že mě to potkalo ještě před třicítkou, protože bych ráda stihla víc dětí,“ svěřila se.

Láska na celý život

Vztah s Forejtem Burešová oficiálně potvrdila loni v lednu, když na svém Instagramu zveřejnila společnou fotografii s šéfkuchařem a svým synem. Herečka si soukromí velmi střeží, a tak nechtěla vztah medializovat do doby, než si bude jistá, že vydrží déle. Spekulace o tom, že dvojice tvoří pár, se však objevovaly již koncem roku 2020.

Burešová se nikdy netajila tím, že nemá v lásce úplně štěstí. S hudebníkem Michaelem Krásným má hvězda Slunečné a ZOO syna Nathaniela. Několik měsíců po jeho narození se však rozešli. V roce 2019 se jejím partnerem stal tanečník Matyáš Adamec, po necelém roce se ale vztah taktéž rozpadl. Jak se zdá, ve Forejtovi zřejmě našla lásku na celý život.

Tagy: